FabFabulous'un Attığı Penta Kill - League of Legends

cyberx25 cyberx25 diyor ki;
Wildcard Gamescom 2013'te Türk temsilcimiz Dark Passage ve Rakibi Pain Gaming'in karşılaşmasından bir Penta Kill izleyeceğiz. League of Legends oynayan herkes eminim çok gururlanmıştır bu anda.
Kategori: Teknoloji
sitene ekle
Etiketler: fabfabulous penta kill pentakill kha khazix dp fabfabulous pain gaming penta pain lol league of legends gamescom
9 27 Ağustos 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • cyberx25
    cyberx25 27 Ağustos 2013 - 14:43sitede teknoloji bölümü de var o yüzden koydum bu videoyu
    +36
  • habilosebik
    habilosebik 25 Mayıs 2014 - 01:42lol'la hiç bi ilgi alakam yok ama ben bile gurur duydum.
    +7

Tüm Yorumlar

  • saguys
    saguys 17 Haziran 2015 - 15:15türk bayrağını balkona astım
    • hayatsu
      hayatsu 25 Mayıs 2015 - 10:37kule altında çok iyi bir oyun sergileyip penta attı. Haliyle oyunun kazanılmasında büyük bir rol oynadı kendisi
      • octobergray
        octobergray 05 Ağustos 2014 - 21:13karşı takımın baseine gelene kadar bizde atıyoz penta. sonra oyun bitiyo zaten
        -3
        • lebron
          lebron 05 Ağustos 2014 - 19:13Biraz özetlemek gerekirse turnuvada sergiledikleri en iyi oyundu zaten sonraki maçı kaybedip elenmişlerdi. Dp takımını dersine çalışmadığı bi şey yüzünden hem de... Strateji bizimkiler sadece oyunda strateji olur gibi bi düşünce ile gittiler ve pick stratejisine hiç önem vermedikleri belli oldu çünkü bu oyunun üstüne karşı takım gene kha'zix i yani fabfabulous un oynadığı karakteri banlamayıp fab seçsin diye açıkta bıraktılar bizimkilerde hemen seçtiler orda tüm ipler koptu kha nın lanei kazanıp gideceğini biliyordu karşı takım ve laneden ayrılmayacak bi karakter seçtiler güzel başlayan dpde kha üstünlüğü kurdu laneden ayrıldı doğal ve mantıklı olarak ve bundan sonra karşı takım üst lane i parçaladı zaten boş bırakılmıştı inşallah bu yıl çok daha iyi çalışıp daha üst turlara çıkarlar
          • rahibesiken
            rahibesiken 05 Ağustos 2014 - 13:58oha izlerken beyin felci gecirdim. ben heyecandan tuslara basamam lan
            • habilosebik
              habilosebik 25 Mayıs 2014 - 01:42lol'la hiç bi ilgi alakam yok ama ben bile gurur duydum.
              +7
              • dexrineum
                dexrineum 16 Ocak 2014 - 22:10@yedincielement: başka bir moba oyunundaki karakterin birinden esinlenerek bu ismi aldığını söylemişti.
                • yedincielement
                  yedincielement 15 Eylül 2013 - 12:02naru lol'e mi geçmiş lan
                  • bilalemmi93
                    bilalemmi93 27 Ağustos 2013 - 16:36fab fab fab fab fabulous
                    +2
                    • cyberx25
                      cyberx25 27 Ağustos 2013 - 14:43sitede teknoloji bölümü de var o yüzden koydum bu videoyu
                      +36
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...