About Schmidt (2002) - Schmidt Hakkında (42 Yıllık Eş Hakkında Düşünceler)

Selcuk Selcuk diyor ki;
---- spoiler ----

Warren Schmidt yıllarca monoton bir hayat yaşadıktan sonra 66 yaşında çalıştığı sigorta şirketinden zorunlu olarak emekli edilir. Hayatında oluşan boşluk sebebiyle bir anda hayatı altüst olur ve en sevdiği şeylerden bile nefret etmeye başlar. Geriye dönüp baktığında hayatının nereye gittiğini bulamamaktadır.

42 yıllık eşinin bazı sözleri bile sinirine dokunmaya başlamıştır.

---- spoiler ----

Filmden efsane sahneyi keyifle sunarım...
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: about schmidt schmidt hakkında jack nicholson kadın erkek karı koca dedikodu evlilik 42 yıl
14 22 Eylül 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • pantasemi
    pantasemi 22 Eylül 2013 - 14:32olumsuz yorumlar alsa da bence çok başarılı bir filmdi. Bu tür soruları şahsen ben her gün soruyorum kendime. Ben neredeyim ne yapıyorum neyi neyle neden satın almak istiyorum bu insanlar kim vb. Kısacası siktir olup gitmek istiyorum bilmediğim yerlere para için götümü yırtıp belirli bir yaşta da bu paraları hastahanelere vermemek istiyorum ama işte olmuyor. Şu modern yaşam çok duygusuz ve acımasız. Filmin ilerleyen dakikalarında jack abimiz karavanıyla uzaklara gidiyor. Karavan da para olduğu için koşarak don atlet uzaklaşmak lazım buralardan. [ispiyonla]
    +19
  • _ata_
    _ata_ 23 Eylül 2013 - 01:00birgün bendemi böyle olacam lan dedirtiyo insana [ispiyonla]
    +7

Tüm Yorumlar

  • _ata_
    _ata_ 23 Eylül 2013 - 01:00birgün bendemi böyle olacam lan dedirtiyo insana [ispiyonla]
    +7
  • erzoog
    erzoog 22 Eylül 2013 - 21:13jack dayıma saygım sonsuz fakat son zamanlarda izlediğim en sıkıcı filmlerden biriydi. [ispiyonla]
    -4
  • fatiko
    fatiko 22 Eylül 2013 - 17:14onu bunu bilmem de bana göre ne ne al pacino ne de deniro... yaşayanen iyi oyunu jack nicholson... [ispiyonla]
    +5
  • HeLLFire_1903
    HeLLFire_1903 22 Eylül 2013 - 16:23O değilde bu kadar çok eleştirdiği kadın nalları dikince hayatı sikildi adamın filmde :D :D [ispiyonla]
    -7
  • Retrospek
    Retrospek 22 Eylül 2013 - 15:54Film şurda ben de kaç gündür izlesem mi diye düşünüyorum. E artık izlemek farz oldu.

    http://unutulmazfilmler.com/about-schmidt-schmidt-hakkinda.html
    [ispiyonla]
    +6
  • lolbaba
    lolbaba 22 Eylül 2013 - 15:36hahahahahahah
    http://www.resimler.tv/resim3420.htm
    [ispiyonla]
    -8
  • pantasemi
    pantasemi 22 Eylül 2013 - 14:32olumsuz yorumlar alsa da bence çok başarılı bir filmdi. Bu tür soruları şahsen ben her gün soruyorum kendime. Ben neredeyim ne yapıyorum neyi neyle neden satın almak istiyorum bu insanlar kim vb. Kısacası siktir olup gitmek istiyorum bilmediğim yerlere para için götümü yırtıp belirli bir yaşta da bu paraları hastahanelere vermemek istiyorum ama işte olmuyor. Şu modern yaşam çok duygusuz ve acımasız. Filmin ilerleyen dakikalarında jack abimiz karavanıyla uzaklara gidiyor. Karavan da para olduğu için koşarak don atlet uzaklaşmak lazım buralardan. [ispiyonla]
    +19
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...