Aşkım Mal mısın Dinlesene - Ben Bilmem Eşim Bilir

cumpas cumpas diyor ki;
Aşkın gözü kördür oyununda büyük heyecan. Hanımlar tarif etti, beylerin kafası karıştı. Ben Bilmem Eşim Bilir 'in bu akşam yayınlanacak bölümünde 'Aşkın Gözü Kördür' oyunu yine heyecan yapıyor.

Hanımlar gözleri kapalı olan eşlerine yön tarif ederek bardakları doldurtmaya çalışacaklar.

https://www.youtube.com/watch?v=0SRmtd2kEzs
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: aşkım mal mısın dinlesene ben bilmem eşim bilir eşim bilir ben bilmem gözü kördür oyunu yarışma oyun kavga hakaret ilker ayrık ilker
1 23 Eylül 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • gallagher
    gallagher 23 Eylül 2013 - 16:12şu 'aşkım' kelimesi o kadar seviyesizleşti ki iğrenir oldum.ayrıca böyle kezbanlarla evleneceğime kırk yıl elime muhtaç olurum daha iyi
    +22
  • cihanon3r
    cihanon3r 23 Eylül 2013 - 18:40Ben değil,eşim mal.
    +14

Tüm Yorumlar

  • regusia
    regusia 01 Temmuz 2014 - 23:34en bastaki kizdan bahsediyorum beyler
    • Sick-Boy
      Sick-Boy 24 Eylül 2013 - 09:15içine sıçırtılmış ğlence dünyası işte ne beklersin.
      +1
      • geniu.s
        geniu.s 23 Eylül 2013 - 23:58bu programda çıkan çakma çiftlerin adını googlea yazın. hangi oyunculuk ajansına bağlı oldukları bile çıkıyo. yani parayı verin sizin için bile çift rolü oynarlar :)
        +7
        • scrow
          scrow 23 Eylül 2013 - 18:59bir araba kazanma şansı için.. (bakın araba demiyorum kazanacağı kesin bile değil) kocasına milyonların içinde "malmışsın" diyen karı... ev için kocasını ren geyiğine bile çevirir...
          +11
          • alpacino5381
            alpacino5381 23 Eylül 2013 - 18:51"mal mısın" demiyor, "malmışsın gerçekten" diyor ki daha feci
            +12
            • cihanon3r
              cihanon3r 23 Eylül 2013 - 18:40Ben değil,eşim mal.
              +14
              • 5dakikabiarkadasa
                5dakikabiarkadasa 23 Eylül 2013 - 17:0901:15
                +4
                • Geruze
                  Geruze 23 Eylül 2013 - 16:42Bir paket bedava makarna için göt atanlar bu ülkenin vatandaşı değil mi ?
                  Ne mutlu Türk'üm diyene öyle mi ????? Ulan ne Türk''ü, ortada Türk'mü kalmış, sıçıp sıvadılar güzelim ülkenin içine. Bu davarlardan sokaklarda geçilmiyor, bunlar komşu kanıyla yıkanıp, kan dökenlere alkış tutar, bir torba kömür için onurlarını satar.
                  +10
                  • ozzyfive
                    ozzyfive 23 Eylül 2013 - 16:2515 sn video izleyeceğiz derken iki dakika reklam izledik.
                    • gallagher
                      gallagher 23 Eylül 2013 - 16:12şu 'aşkım' kelimesi o kadar seviyesizleşti ki iğrenir oldum.ayrıca böyle kezbanlarla evleneceğime kırk yıl elime muhtaç olurum daha iyi
                      +22
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...