Tek Elle Sütyen Nasıl Açılır? - Playboy

Levi Levi diyor ki;
evet genşler playboydan eğitici ve öğretici videolar serisine devam ediyoruz. bu videoda da tek elle sütyen nasıl açılır öğreneceğiz. evde deneyebilirsiniz.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: tek elle sütyen nasıl açılır playboy eğitim şart öğretici aperatif meme göğüs teknik
25 26 Eylül 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • cağaloğlu
    cağaloğlu 26 Eylül 2013 - 10:41Olm teoride herşeyi öğrendikte, ara sıra pratikte yapmak lazım amk.
    +34
  • feyzo
    feyzo 29 Eylül 2013 - 00:19gerçek hayatta ne işimize yarayacak bunlar
    +17

Tüm Yorumlar

  • Nato - Chor Javon
    Nato - Chor Javon 03 Kasım 2014 - 00:55üniversitede ilk kız arkadaşımla ilişkiye girecektik ön sevişme falan üstünü çıkardım elimi arkaya attım sütyen çıkmıyor aq kız bana bakıyor öpüşüyoruz ben zorluyorum çıkmıyor kız kendini geri doğru çekti istersen ben çıkartıyım diye hayır dedim inat ettim 2 dk sütyenle uğraştım zevk falan bi bok kalmadı kızda bunaldı böyle bi anımdır buda he sonra siktimmi siktim ama o ara zevk kaçtı aga önemli konu bunlar öğrenmek lazım
    +4
    • ynsr
      ynsr 24 Haziran 2014 - 09:30meme olsunda ben çift elle açmayada raziyim tek elle açana altin meme mi veriyorlar mk.
      meme meme meme
      • korn344
        korn344 08 Ocak 2014 - 01:09pratik yapacak hatun lazım
        +2
        • kinex
          kinex 30 Aralık 2013 - 23:35amk ben daha iyi açıyom yeminle daha kolayı var lan
          • aytacnet
            aytacnet 01 Ekim 2013 - 13:07Videonun devamı nerde?
            • feyzo
              feyzo 29 Eylül 2013 - 00:19gerçek hayatta ne işimize yarayacak bunlar
              +17
              • capslock
                capslock 27 Eylül 2013 - 21:09işte böyle faydalı paylaşımlar yapın arkadaşlar.
                +3
                • the viper
                  the viper 27 Eylül 2013 - 21:08bu dış ses kim ulan ?!?! sesi acayip etti beni
                  • wrongcorrector
                    wrongcorrector 26 Eylül 2013 - 23:59biz bunu içgüdüsel olarak biliyor ve uyguluyoruz
                    • obensaltan
                      obensaltan 26 Eylül 2013 - 23:08videoları izlerken bu kısımları atlayıp ileri aldığım için bu konularda geri kalmışım
                      +2
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...