Kızıl Ordu Korosu - March of Stalin's Artillery

3.010 izlenme - 14 Kasım 2013
tam1marjinalkedi tam1marjinalkedi diyor ki;
selamlar site ahalisi,

ikinci emperyalist savaş'ta nazi almanyası'na karşı sscb'nin üstün olduğu topçu birlikleri için yazılmış şarkımız karşınızda.

müziği;üç senfoni, dört piyano konçertosu, iki keman konçertosu, iki çello konçertosu, opera, operetler, baleler, oda müziği ve film müziği sahibi tikhon khrennikov'a(1913-07) aittir.

http://i.imgur.com/amIF4Ns.jpg

sözleri ise bir çok sovyet marşının sözlerini yazmış(polyushko pole dahil.) , iki stalin nişanı sahibi viktor gusev'e(1909-44) aittir.

http://i.imgur.com/UuyPull.jpg

çekilen sahnenin nereye ait olmadığını bilmemekle beraber,
ses kategorisinin yoğunluğundan dolayı böyle yüklemeyi doğru buldum. 1.21-1.23'te çekim ekibinin gözükmesi dışında,iyi sahnelere sahip.

sözleri çevirmek isteyenlere :

Burns in the hearts of our love for their native land,
We're going to fight to the death for the honor of his native country.
Glow of the city, covered with smoke,
Thunders in the forests of white stern god of war.

Chorus:
Gunners, Stalin gave the order!
Gunners Motherland is calling us!
Of the hundreds of thousands of batteries
For the tears of our mothers,
For our country - the fire! Fire!

Know, dear mother, find a wife, girlfriend,
Find out the distant house and all my family,
What beats and burns the enemy, our steel blizzard,
What will we accept in birthmarks edge!

chorus

Strikes hour of victory, the end will come campaigns.
But before you go to the homes of their relatives,
In honor of our Leader, in honor of our nation
We joyful salute to give the winner an hour!
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: marş stalin 2 emperyalist savaş sovyet sscb viktor gusev tikhon khrennikov
26

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • lastleftist
    lastleftist 14 Kasım 2013 - 10:18sovyetler nazileri bozguna uğrattığı için buralar boş. sırf nazi paylaşımı olsa ''hitler iyiydi yeaa'' yorumları gelirdi. he iyiydi iyiydi. ''naziler kazansaydı onlar haklı olurdu'' diye tarih yorumlama biçimine adeta tecavüz edenler de yok, hayret.
    +11
  • obii
    obii 14 Kasım 2013 - 13:59Paulus, hıyar gibi teslim olacağına, kuşatmayı kıraydı, bu marşlar almanca olurdu...şaka lan şaka...güzel marş...ama polyske polye favorimdir.
    +6

Tüm Yorumlar

  • freudunpiposu
    freudunpiposu 16 Şubat 2014 - 13:26birçok sovyet marşı gibi çok güzel
    +3
    • kemalkılıcdaroglu
      kemalkılıcdaroglu 14 Kasım 2013 - 21:35Her ne kadar 2. Dünya aşını anlatan Holivaud filimleri hep batı cephesinde, Fransa da falan geçse de, asıl savaş doğuda olmuştur. Direniş birlikleri NAZİ ordusunun yüzde on kadarını oyalamıştır. 45 martında Himler batı cephesini teslim etmeseydi, tüm Almanya, komünist Almanya olacaktı.
      +1
      • korcagin
        korcagin 14 Kasım 2013 - 21:21Marx Engels Lenin, önderimiz Stalin.. :)
        +3
        • bereketlihalil
          bereketlihalil 14 Kasım 2013 - 18:46benim gibi ırkçı bir adamı bile komünist yapar kızıl ordu korosu.
          +3
          • darkmasteroco
            darkmasteroco 14 Kasım 2013 - 17:06http://www.youtube.com/watch?v=GtPDrICRxVs
            4 farklı koronun seslendirdiği şekilde bir videosu da var.Paylaşım için teşekkürler.
            +3
            • levyashin
              levyashin 14 Kasım 2013 - 16:16Hah işte ya bana bunlarla gelin!
              +3
              • RideMyRocket
                RideMyRocket 14 Kasım 2013 - 16:06İster hoşunuza gitsin ister gitmesin, Hitler'i yenen Kızıl Ordu değildi. Hitler'i yenen partizanlar, milisler, sovyet işçileri, köylüleriydi. Düzenli ordularla yapılan savaşlarda Hitler daha başarılı olmuştur. Hitler'i yavaşlatan, gerileten milisler olmuştur bence.
                • oblazkove
                  oblazkove 14 Kasım 2013 - 14:13savaşa ne zaman gidiyoruz?
                  +1
                  • kravisni
                    kravisni 14 Kasım 2013 - 14:12ya siktiredin nazileri sovyetleri falan. marş güzelmiş ona odaklanın.
                    +1
                    • obii
                      obii 14 Kasım 2013 - 13:59Paulus, hıyar gibi teslim olacağına, kuşatmayı kıraydı, bu marşlar almanca olurdu...şaka lan şaka...güzel marş...ama polyske polye favorimdir.
                      +6

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...