Terminatör ile Gülmeyi Öğreniyorum - Terminator 2 (1991)

7.285 izlenme - 03 Ocak 2014
Fuzulee Fuzulee diyor ki;
Çoğumzun izlemiş olduğu, Terminator 2 de ki bu sahneyi, kimileri belki ilk kez görecek. Director's cut, versiyonunda yer alan bu sahne de T101'i görmeye pek alışık olmadığımız bir halde, gülmeyi öğrenirken görüyoruz.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: terminatör gülmeyi öğrenmek gülüyorum robot gülümsemek gülmek
53

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • blackblood26
    blackblood26 03 Ocak 2014 - 15:21sevgilim komik olmayan espri yapınca ben.
    +16
  • xreturns0
    xreturns0 03 Ocak 2014 - 15:26abi küçüklü büyüklü girilen sitede sağda bana şaplak at diye bir reklam çıkması nedir iyice porno sitesine döndü site yakında komple kategoriler de açılırsa şaşırmayalım derim
    +15

Tüm Yorumlar

  • atakanmw
    atakanmw 04 Ocak 2014 - 23:09Orijinal DVD almanın faydaları .
    +2
    • onikioniki2012
      onikioniki2012 03 Ocak 2014 - 21:18robotta olsa gülmek güzel bişey..
      +6
      • bidusun
        bidusun 03 Ocak 2014 - 18:24işte aradığım avatar
        http://i.hizliresim.com/wO2n6D.jpg
        +9
        • fuat0707
          fuat0707 03 Ocak 2014 - 15:29bir buna birde karanlık adamda kel adamın maskesini taktıktan sonra deneme gülüşüne hastayım
          +6
          • xreturns0
            xreturns0 03 Ocak 2014 - 15:26abi küçüklü büyüklü girilen sitede sağda bana şaplak at diye bir reklam çıkması nedir iyice porno sitesine döndü site yakında komple kategoriler de açılırsa şaşırmayalım derim
            +15
            • blackblood26
              blackblood26 03 Ocak 2014 - 15:21sevgilim komik olmayan espri yapınca ben.
              +16
              • Zecras
                Zecras 03 Ocak 2014 - 15:07Gülüşüne kurban.
                +6
                • neeemişş
                  neeemişş 03 Ocak 2014 - 14:54hasta la vista baby !
                  +8
                  • otlakçı
                    otlakçı 03 Ocak 2014 - 14:46Komik bi şey mi gördün lan ?!
                    -16

                    Popüler İçerikler

                    © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...