Senede Bir Gün (1971) - Münir Özkul'un Göz Alıcı Stratejisi

5.324 izlenme - 18 Ocak 2014
frknbh frknbh diyor ki;
Senede Bir Gün adlı filmimizden bu sahne yönetmenin hayal gücünün ne seviyelerde olduğunu gözler önüne seriyor. Daha önce gönderilen aynı filmin kesitindeki açıklamayla bitiriyorum:
"Sevdiğinin düğününe seyirci olarak gidenlerin sitesi alkışlarlayaşıyorum.com" alihassan
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: senede bir gün münir özkul kel kaçak ışık ayna
33
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • kel adam
    kel adam 18 Ocak 2014 - 20:3627 saniyede yıldızlar geçidi alkış
    +6
  • bir ben eksiktim.
    bir ben eksiktim. 18 Ocak 2014 - 23:54bugun starda izlediniz dimi lan hepiniz :)
    +5

Tüm Yorumlar

  • dramatiz
    dramatiz 20 Ocak 2014 - 11:32Keloğlan hikayesi vardı ya, kafayı kullanacaksın demiş..
    • Powermax
      Powermax 19 Ocak 2014 - 08:08Bu filmden hatırladığım tek söz "mercimekli kurt"
      • federson
        federson 19 Ocak 2014 - 01:48usta kafayı kullanmış
        +4
        • bir ben eksiktim.
          bir ben eksiktim. 18 Ocak 2014 - 23:54bugun starda izlediniz dimi lan hepiniz :)
          +5
          • pedere44
            pedere44 18 Ocak 2014 - 23:42Koskoca öğretmene yakıştı mı bu
            • kel adam
              kel adam 18 Ocak 2014 - 20:3627 saniyede yıldızlar geçidi alkış
              +6
              • cryria
                cryria 18 Ocak 2014 - 20:035 yada 6 sene önce bir alkışlarlayaşıyorum.com vardı. ne oldu ona?
                -15
                • byhkmt16
                  byhkmt16 18 Ocak 2014 - 19:31Kalede silahlı adam görünce şaşırdım amg. Biz Cüneyt abinin filmleriyle büyüdük.
                  • hotriffs
                    hotriffs 18 Ocak 2014 - 19:28Bugün startvde restorasyonlusu yayınlandı. Adnan Şenses'in de karizması sağlammış zamanında. Mahkum doktor rolünün hakkını vermiş. 00:05 (Adnan Şenses)
                    +5
                    • gibicibis
                      gibicibis 18 Ocak 2014 - 19:22münir özkulun kafası tümsek aynadır, çukur ayna gibi küçük bir alana odaklanmaz mantık hatası var.. (evet ben oraya takıldım)
                      +3
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...