Zeki Müren - Bir Sen Bir Ben Bir Allah Bilir

2.440 izlenme - 21 Ocak 2014
Her gün alevlenen bu aşkımızı
Bir sen bir ben bir allah bilir
Ne mutlu günler yaşadığımızı
Bir sen bir ben birde allah bilir
Saçlarını koklar okşar öperdim
Şu ömrümüz hep böyle geçse derdim
Elini tutuca nasıl titrerdim
Bir sen bir ben bir allah bilir
Gerçekleri kattık hep hayallere
Sevgiler doldurduk boş gönüllere
O güzel anları demem ellere
Bir sen bir ben bir allah bilir
Uyunmaz aşk dolu sakin geceler
En güzel duygular ve kelimeler
Anlatırdım sana ben neler neler
Bir sen bir ben bir allah bilir
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: zeki müren bir sen bir ben bir allah bilir
34

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • Kader.YAZILMIŞ
    Kader.YAZILMIŞ 21 Ocak 2014 - 21:13Beyler geçenlerde bir arkadaşım bana başka bir arkadaşını överken ''alkışlarla yaşıyorumdaki yorum yazan adamlar gibi bir adam'' dedi.

    Bilmenizi istedim, seviyorum lan sizi.

    Saygılar.
    +20
  • nickcnr
    nickcnr 21 Ocak 2014 - 21:08Bana buzdolabındaki 70'ligi açtırıcaksın sonunda genel müdür şu sesin asaletine müzigin sözlerin güzelligine bakarmısın enfes
    +11

Tüm Yorumlar

  • Azgın Semih
    Azgın Semih 23 Ocak 2014 - 10:19Beyler biz her yerde nostaljik video istediğimizi söylüyoruz ama izlenmeye bakın yorumların azlığına bakın bu durumda suçlu adminler değil ne istediğimizi bilmeyen bizleriz.
    +3
    • twistedfate
      twistedfate 22 Ocak 2014 - 01:59Zeki Müren gibisi bir daha zor gelir.alkışlarla yaşa paşam.
      +5
      • maacırnouma
        maacırnouma 22 Ocak 2014 - 01:53buyur paşam , buyur sanat güneşim , sana her zaman yer var bu sitede ve gönüllerimizde , şevkle alkışlıyoruz efenim bittabii
        +2
        • freeeeeeman
          freeeeeeman 22 Ocak 2014 - 00:01favori şarkılarımdandır, yüreğine sağlık
          +2
          • abuscu
            abuscu 21 Ocak 2014 - 23:12ağzına sağlık paşam
            +1
            • skopya
              skopya 21 Ocak 2014 - 23:06Zeki Müren bizim kalbimizde, ruhumuzda ve fikirlerimizde bir yerleşiktir. Saygılar paşam
              +1
              • blackblood26
                blackblood26 21 Ocak 2014 - 22:54harbi iyi gitti bu saatte..
                +4
                • kurcenli94
                  kurcenli94 21 Ocak 2014 - 21:22Benim icin Zeki Muren Turk Sanat tarihinin en guzel sesli ve yorumlu sanatcisidir. Saygilar Pasam...
                  +11
                  • Kader.YAZILMIŞ
                    Kader.YAZILMIŞ 21 Ocak 2014 - 21:13Beyler geçenlerde bir arkadaşım bana başka bir arkadaşını överken ''alkışlarla yaşıyorumdaki yorum yazan adamlar gibi bir adam'' dedi.

                    Bilmenizi istedim, seviyorum lan sizi.

                    Saygılar.
                    +20
                    • nickcnr
                      nickcnr 21 Ocak 2014 - 21:08Bana buzdolabındaki 70'ligi açtırıcaksın sonunda genel müdür şu sesin asaletine müzigin sözlerin güzelligine bakarmısın enfes
                      +11

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...