Trafiğe Giriş 1 - Evlidir Ne Yapsa Yeridir (1978)

1.802 izlenme - 28 Ocak 2014
yaşuva yaşuva diyor ki;
Mecnun'un Balonlu İbo eşliğinde trafik sorunlarını ele alışını izleyeceğiz.
Evlidir Ne Yapsa Yeridir(1978)
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: kadir inanır balonlu ibo evlidir ne yapsa yeridir plastik top kames trafik durak isyan anarşist hülya koçyiğit gayri safi milli hasıla
15

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • chorichori
    chorichori 28 Ocak 2014 - 10:37aha benim hikayeyi anlatmanın tam zamanı !

    efenim bundan 1 yıl önce alelade bi şekilde evden çıkıp halı saha maçına gidiyordum. baktım saat epey geç olmuş. koşsam yetişemem, otobüse binsem daha geç giderim. ulan, dedim içimden şuradan bi vasıtalı geçerken beni de alsa da ben de maça yetişebilsem. nolur yani bi adamı yürürken "usta gideceğin yere bırakayım" dese?. allahın hikmeti ya, der demez bi motorlu abi yanımdan geçti ve u dönüşü yaparak ateşin var mı diyip yanıma geldi. dedi nereye gidiyosun? dedim şuraya. iyi dedi atla ben de o tarafa gidiyorum. hay allah razı olsun diyip atladım. neyse yolda gidiyoruz, bi baktım bu bana yaslanmaya başladı. ben geri çekildikçe bu bana yaslanıyo. yok neymiş motor arızalıymış da arkaya doğru gelmesi lazımmış onun da. neyse dedim biraz daha ilerledikten sonra bu adam neredeyse üstüme çıkmaya başladı. dedim böyle olacak değil inmem lazım. abi dedim sen beni müsait bi yerde bırak, marketten sigara alcam diyip indim. bu da böyle bi anımdır

    velhasıl, herkes bizim gibi iyi niyetli olmayabilir kadir abi. ne de olsa zaman kötü, kollamak lazım dötü
    +12
  • _compass_
    _compass_ 28 Ocak 2014 - 09:59İşte böyle dedin diye 2 yıl sonra senin yüzünden darbe yaptılar Kadir abi :(
    +11

Tüm Yorumlar

  • farbisio
    farbisio 16 Şubat 2014 - 11:27Balonlu goygoycu.
    -1
    • ünal
      ünal 03 Şubat 2014 - 14:35akil kadire bak sen amk bide işçinin emekçinin yanında kesiti vardır bunun.
      -1
      • base_1903
        base_1903 29 Ocak 2014 - 02:19kadır abı dedıklerını yapabılır ama bız yapsak auuuu
        • gibicibis
          gibicibis 28 Ocak 2014 - 18:48Kadir abim trafik sorununa o zamandan çözüm üretmiş de biz anca 2000'li yıllarda anlayabiliyoruz.. Kadir abimizin bahsettiği sistem için bkz. car pooling http://en.wikipedia.org/wiki/Carpool

          Not: Trafikte doktora yapıyorum, ciddiyim yani.. Kadir abiden 35 sene sonra bu da benim çalışmam https://www.youtube.com/watch?v=6JZRRpwt4Ys
          +4
          • buny
            buny 28 Ocak 2014 - 18:351 sene dersane 5 sene lise(hazırlık tekrar) 5 sene üniversite hayatım boyunca hep aynı duraktan bindim otobuse. hergun 15 dakkalık yolu ulan bırısı de alsa suraya goturse fena mı olur amk dıyerek gıttım hıc kımse de goturmedı. bu da boyle bır anımdır
            +2
            • jumbo
              jumbo 28 Ocak 2014 - 13:56kadir baba son günlerde çok kafa açıyor
              +1
              • chorichori
                chorichori 28 Ocak 2014 - 10:37aha benim hikayeyi anlatmanın tam zamanı !

                efenim bundan 1 yıl önce alelade bi şekilde evden çıkıp halı saha maçına gidiyordum. baktım saat epey geç olmuş. koşsam yetişemem, otobüse binsem daha geç giderim. ulan, dedim içimden şuradan bi vasıtalı geçerken beni de alsa da ben de maça yetişebilsem. nolur yani bi adamı yürürken "usta gideceğin yere bırakayım" dese?. allahın hikmeti ya, der demez bi motorlu abi yanımdan geçti ve u dönüşü yaparak ateşin var mı diyip yanıma geldi. dedi nereye gidiyosun? dedim şuraya. iyi dedi atla ben de o tarafa gidiyorum. hay allah razı olsun diyip atladım. neyse yolda gidiyoruz, bi baktım bu bana yaslanmaya başladı. ben geri çekildikçe bu bana yaslanıyo. yok neymiş motor arızalıymış da arkaya doğru gelmesi lazımmış onun da. neyse dedim biraz daha ilerledikten sonra bu adam neredeyse üstüme çıkmaya başladı. dedim böyle olacak değil inmem lazım. abi dedim sen beni müsait bi yerde bırak, marketten sigara alcam diyip indim. bu da böyle bi anımdır

                velhasıl, herkes bizim gibi iyi niyetli olmayabilir kadir abi. ne de olsa zaman kötü, kollamak lazım dötü
                +12
                • _compass_
                  _compass_ 28 Ocak 2014 - 09:59İşte böyle dedin diye 2 yıl sonra senin yüzünden darbe yaptılar Kadir abi :(
                  +11
                  • muslumce
                    muslumce 28 Ocak 2014 - 09:24sosyalist yönü ağır basmış kadirizm'in
                    +2
                    • metalboyii
                      metalboyii 28 Ocak 2014 - 09:24yıl 78 konu mevzuu hala aynı
                      +4
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...