Sokak Röportajları - Türkiye'deki Basın Özgürlüğü

3.155 izlenme - 24 Şubat 2014
telat abi telat abi diyor ki;
Sokağın nabzını tutan Sokak Röportajları son günlerde yaşanan internet yasasının kabulü ile çıkmış sokağa ve bir röportaj gerçekleştirmiş.İzliyoruz..
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: sokak röportajları internet yasası basın özgürlüğü türkiye düşünmek röportaj özgürbasın

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • miko39
    miko39 24 Şubat 2014 - 18:2200:43 teki amca herşeyi özetlemiş diyecek başka birşey yok sadece tek bir kişi demiş basın özgürlüğü var diye onuda dış görünüşü ile eleştirmek gibi olmasın ama iktidarın bu tip cahillerle ayakta kaldığının göstergelerinden biridir özgür diyen amca
    +10
  • pouler
    pouler 24 Şubat 2014 - 18:24özgürlük ne lan
    +8

Tüm Yorumlar

  • ahparig
    ahparig 18 Mart 2015 - 08:40mersin mi la orası? bana niye denk gelmiyo? benim de söyleceklerim var!
    • deathbringerxl
      deathbringerxl 26 Şubat 2014 - 02:311 kişi var demiş
      iyi iyi
      +2
      • cihanos
        cihanos 25 Şubat 2014 - 22:36Benim türbanlı bacılarıma zorla basın özgürlüğü yok dedirttiler
        +3
        • snuk
          snuk 25 Şubat 2014 - 04:52arkadaslar lutfen ama yapmayin kisi basina dusen milli gelir 10bin dolar! o kadar zengin bu ulke millet cocugunu sac kurutma makinasiyla isitmaya calisip,yemek yediremedigi icin intihar ediyor. hamdolsun her yer fiskiye ve selale. turkiyede sert ruzgar esse suc avrupa birliginindir ya da israillindir ya da faiz lobisinindir. dunyada 160dan fazla ulke var ama bizim mukemmel bi sike yaramayan bor madenimiz yuzunden bizle ugrasiyor bu dis gucler !!
          +3
          • biracayipadam
            +2
            • Selim Bulut
              Selim Bulut 24 Şubat 2014 - 20:53Basin o kadar ozgur ki ne islerine gelmeyen siyasileri ne hukumetleri karalar calarak bitirdiler. Basin o kadar ozgur ki iffet ve namus icin yasayan millete her gun ciplaklik ve ucuzluk sattilar. Iktidar karsitiysan ozgurluk yok, iktidar tarafindaysan var diyeceksin. Yo delikanli. Egriye egri dogruya dogru. Basin kadar zararli orospu cocugu ureten bir kaynak daha Turkiye'ye gelmedi. Kurular yaslardan milyon kere fazladir basinda.
              • shakespeare.sas
                shakespeare.sas 24 Şubat 2014 - 20:19Basının da özgür olmaya niyeti yok !
                +1
                • baypal
                  baypal 24 Şubat 2014 - 19:55basın özgürlüğü yok sözcü var
                  +2
                  • balthus
                    balthus 24 Şubat 2014 - 19:16hapisteki gazeteciler haber yaptıkları için yatmıyolar, bildiğin hükümlüler işte, ben gazeteci olsam devlet bana terörist olma serbestliğini mi verir, atar içeri, gazeteciler hep mi suçsuz siktimin mem
                    -10
                    • mydreamtheater
                      mydreamtheater 24 Şubat 2014 - 18:40Türkiyede basın özgürlüğü = { }
                      +2

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...