Şevval Sam - Unutursak Kalbimiz Kurusun

ciplak ciplak diyor ki;
Dün gece Beyaz Show'da 'Alim' adlı türküyü seslendiren Şevval Sam türküye girmeden önce sansürcü Beyaz'a rağmen anlamlı bir mesaj vermiş.
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: şevval sam beyaz show ali ismail korkmaz alim gezi parkı
16 26 Nisan 2014
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • hakopera
    hakopera 26 Nisan 2014 - 20:09biz gezi parkında polis copu yerken, şevval sam güneydoğuda bdp'lilere konser veriyordu. senin ne mal olduğu bildiğimiz için hava yapma şevval. [ispiyonla]
    +22
  • think
    think 26 Nisan 2014 - 20:03İnsanların inançları hakkındaki düşüncelerini unutmadık Şevval Sam. [ispiyonla]
    +14

Tüm Yorumlar

  • Kommodore64
    Kommodore64 29 Nisan 2014 - 03:21sevval kahpesi ne o lan besili domuzlar dışladımı seni yavşama türklere.. [ispiyonla]
  • boyveriyorum
    boyveriyorum 28 Nisan 2014 - 13:02@hakopera birlikte cop yediği insanlar BDP'liydi. nankör [ispiyonla]
    -3
  • zeyyus
    zeyyus 28 Nisan 2014 - 12:08sen akp-bdp koalisyonu ürünüsün şewal. [ispiyonla]
  • uqur140
    uqur140 28 Nisan 2014 - 05:26bu hanım ablamız kcklı kürtlere konser vermişti. hatırlatayım dedim.. [ispiyonla]
    +2
  • hakopera
    hakopera 28 Nisan 2014 - 01:15mitinglerde Türk bayrağıyla ayağını silen akpkk'lılar yorum yapmışlar. alayınıza gider ulan. [ispiyonla]
    +1
  • lastleftist
    lastleftist 27 Nisan 2014 - 22:09Şevval Sam'a karşı da cephe alın. İyice faşistleşin. En popüler yoruma cevabımdır: Sen daha gezi parkında cop yememişken güneydoğudakiler copu, biber gazını ve hatta gerçek mermiyi yiyordu. Bu sonradan görmelerin de ne mal olduğunu biliriz. Hava yapmayın. [ispiyonla]
    -2
  • manyakherif
    manyakherif 27 Nisan 2014 - 17:20güzel kardeşim molpedle mi çektin bu ne kalitesizlik [ispiyonla]
  • jonathan livingston
    jonathan livingston 27 Nisan 2014 - 11:16ne kadar vicdanı kör ibne varsa bu başlık altında laf yapmış. ulan çocuk ölümünü tasvip etmesi, '' iyi yaptilar '' mi demesi gerek? sizin ben vicdanınızı götünden sikeyim [ispiyonla]
    +4
  • jonathan livingston
    jonathan livingston 27 Nisan 2014 - 11:16ne kadar vicdanı kör ibne varsa bu başlık altında laf yapmış. ulan çocuk ölümünü tasvip etmesi, '' iyi yaptilar '' mi demesi gerek? sizin ben vicdanınızı götünden sikeyim [ispiyonla]
  • kendine dönen adam
    kendine dönen adam 27 Nisan 2014 - 05:00beyler siz vazgeçene kadar ben bunu yazmaya devam edicem
    Ne ara bukadar köpek oldunuz amkdum köpekleri siktirin gidin burayı terkedin.
    [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...