Masters of Sex - Subliminal Mesaj Dolu Jenerik

5.759 izlenme - 22 Eylül 2014
kutsalorgan kutsalorgan diyor ki;
Michael Sheen, Lizzy Caplan ve Teddy Sears gibi iyi oyuncuların başrollerini paylaştığı ShowTime kanalının sex üzerine araştırmalar yapan iki doktorun yaşadıklarını anlatan drama dizisinin bolca subliminal mesaj barındıran jeneriğiyle sizi başbaşa bırakıyorum.
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: masters of sex michael sheen lizzy caplan subliminal sex dizi showtime
15

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • mrscofield
    mrscofield 22 Eylül 2014 - 23:16ben adama bilezik gibi geçiririm anlamına da geliyor
    +7
  • wind10
    wind10 23 Eylül 2014 - 08:48subliminal değil baya abdominal mesaj olmuş. hooop basmışım amino asiti taş gibiyim ismail başkan:)
    +2

Tüm Yorumlar

  • balone
    balone 25 Eylül 2014 - 00:45"Teşbih"in görsel hâli mi bu subliminal denen şey? Santçının/üreticinin hayal gücünü küçümsemenin diğer adı mı yoksa?
    • chukwu88
      chukwu88 24 Eylül 2014 - 01:15lan iyi ki öğrendiniz sübliminali. tam öğrenememişsiniz gerçi de ota boka sübliminal demeyin amk
      • uqur140
        uqur140 23 Eylül 2014 - 16:16güzel dizi mi la? ne diyorsunuz? öyle iyi sikiş dönüyor demeyin amına koyim. öyle derdimiz olsa gider porno izleriz... dizi güzel mi dizi?
        • afakesenen
          afakesenen 23 Eylül 2014 - 15:53kalktı
          -1
          • jamesjay
            jamesjay 23 Eylül 2014 - 09:13michael sheen i gördüm kapadım. içgüdüsel midir nedir çok itici geliyor bu herif bana
            • wind10
              wind10 23 Eylül 2014 - 08:48subliminal değil baya abdominal mesaj olmuş. hooop basmışım amino asiti taş gibiyim ismail başkan:)
              +2
              • atakanmw
                atakanmw 23 Eylül 2014 - 08:01sübminalin ne olduğunu bilmeyen lütfen cümle içinde kullanmasın amk
                • viptifo
                  viptifo 23 Eylül 2014 - 02:41Dizinin adı masters of sex sübliminal değil konu o amk
                  +1
                  • marankiki
                    marankiki 23 Eylül 2014 - 00:36adamlar uzaya adam yollamis, gavur yapiyor beee. ben bunu anladim.
                    • mrscofield
                      mrscofield 22 Eylül 2014 - 23:16ben adama bilezik gibi geçiririm anlamına da geliyor
                      +7
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...