Yol Üstü Evlilik Programı Dayısı

asimetrihastasi asimetrihastasi diyor ki;
Kendine temiz bayan arayan bu dayımız yalnızlıktan kendini geleneksel Anadolu şiirine verirken, Karacaoğlan'a, Erzurumlu Emrah'a selam gönderiyor.
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: evlilik dayı
0 17 Kasım 2014
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • otambirbeyefendi
    otambirbeyefendi 17 Kasım 2014 - 17:55videoda ki amca kızlar illa ibne mi olalım diyen arkadaşın dedesi :)
    +13
  • ozfidelio
    ozfidelio 17 Kasım 2014 - 17:44herkes am peşinde AQ
    +6

Tüm Yorumlar

  • takmadişkabı
    takmadişkabı 18 Kasım 2014 - 09:53güzel kızlar size aşığım tanışalımmı ?
    • atarlanankiz
      atarlanankiz 17 Kasım 2014 - 18:52tarz giyinip tiki mi olalim
      pantolon düşürüp kupe mi takalim
      ya kizlar bizi sevmeniz icin illa ibne mi olalim
      +3
      • alucrali
        alucrali 17 Kasım 2014 - 18:35adam ne güzel anlatıyor işte başkaları gibi dünyayı gezdim jetim yatım lüx katım var demiyor emekliyim maaşım bu gelen başım üstünde misafirdir diyor. of of tükeniyor böyle amcalar lan
        +1
        • manager
          manager 17 Kasım 2014 - 18:05amca iyi bakın, hepimiz böyle olcaz ilerde.
          +3
          • otambirbeyefendi
            otambirbeyefendi 17 Kasım 2014 - 17:55videoda ki amca kızlar illa ibne mi olalım diyen arkadaşın dedesi :)
            +13
            • muslim
              muslim 17 Kasım 2014 - 17:48cokzevksizsiniz s.a
              • ozverilidam
                ozverilidam 17 Kasım 2014 - 17:4821 yasindayim su ana kadar kimse ile cinsel iliskim olmadi bundan dolayi utanilacak birsey oldugunu dusunuyorum ama bu amcanin yasina geldigimde bu halde olursam o zaman sictim
                -3
                • ozfidelio
                  ozfidelio 17 Kasım 2014 - 17:44herkes am peşinde AQ
                  +6
                  © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...