Pratik Saç Toplama Aparatı ve Kullanılması

Güzel alet aslında. Yüzücüler için icat edilmiş. Türbanlı kızlar için de ideal. Öyle kocaman kafalı gözükmezler.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: saç toplama kız yüzücü pratik
12 03 Ocak 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • ramazannn
    ramazannn 03 Ocak 2015 - 22:40sitede kız yokki mk niye yükledin bu videoyu ilerde lazım olur belki
    +13
  • pinkfloydz
    pinkfloydz 03 Ocak 2015 - 22:34yüzmek için toplandığı için o anda çekilmiş olabilir mi ?
    +11

Tüm Yorumlar

  • gibicigibis
    gibicigibis 05 Ocak 2015 - 01:05Ulen geçen pazartesi uçakla memlekete geldim.Hosteslerin saçlar hep bu şekilde topluydu.Ulen nasıl yapmışlar hepsinin saçları tornadan çıkmış gibi aynı demiştim kendi kendime.Gece gece büyük aydınlanma yaşadım sayende saolasın
    +1
    • portakkal
      portakkal 04 Ocak 2015 - 17:25sitede kız var olmasına ama bizde sayenizde meme izleye izleye bir acaip olacağız.
      +6
      • 404gibi
        404gibi 04 Ocak 2015 - 16:07sırf kızın yüzü ve cicikleri gözükür diye açtım videoyu ama hayal kırılılığı ile gidiyorum
        +2
        • erdincs
          erdincs 04 Ocak 2015 - 14:42hostesler içinde kullanışlı olur bu.
          +1
          • bilimadami
            bilimadami 04 Ocak 2015 - 14:40mesele o topuzu yapabilmekte. kız yokta uzun saçlı erkekte mi yok ulan.
            +1
            • adamasan
              adamasan 04 Ocak 2015 - 13:01@dilekmervecansu Müsait bir zamanda limonata içelim mi Canısı..?
              +2
              • dilekmervecansu
                dilekmervecansu 04 Ocak 2015 - 12:17açılın ben kadınım."pratik saç toplama aparatı" değil de "estetik olduğu halde pratik topuz aparatı" denebilir. zira asıl pratik topuz yöntem ve aparatları şunlar: saçı döndüre döndüre dolayıp sert bir el hareketiyle dolanmış saça lastiği geçirivermek ya da ortasına kalem saplamak.
                • komsununcocugu
                  komsununcocugu 04 Ocak 2015 - 11:53Geri nasıl çıkacak merak ettim
                  +1
                  • thekel
                    thekel 04 Ocak 2015 - 11:32Bu videoyu en cok ben begendim.
                    +2
                    • 4sumeyyenerede
                      4sumeyyenerede 04 Ocak 2015 - 03:57niye izledim lan ben bunu
                      +3
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...