Tatlılıkta Master Yapmış İrlandalı

23.559 izlenme - 05 Ocak 2015
cinscocuk cinscocuk diyor ki;
Şu ben bilmem eşim bilir programını takip etmem normalde ama bu diyalog çok güzel olmuş. Arada yarışmalardan öte böyle hoş şeyler çıkabiliyor.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: denise irlandalı hatun tatlı
130

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • durlabi
    durlabi 06 Ocak 2015 - 17:52beyler herzaman herkese soylerim sizede anlatayim.
    Hollanda da yasiyorum esim de hollandalidir.
    Hepimizin bildigi uzere bizim ulkemiz gibi degil hayat sartlari.
    Herkes hemen hemen ayni hayat sartlari altinda yasamini surduruyor.
    Ornek olarak
    temizlik isciside mercedese biniyor doktoruda.
    Polis, doktor, hemsire, politikaci memur maasi alirken bir insaat iscisi onlarin 2 kati para kazanip onlardan daha iyi bir hayat surebiliyor.
    para bu konuda hersey olmuyor.
    on yargilari yikiyor.
    Yani turkiye de olsa
    o doktor doktorla evlenmeli savci hakim avukat olmali esi.
    o polis karisi kocasi polis olmali memur olmali oda olmadi karisi ev karisi olacak.
    Ama burada tam tersi
    issiz adamin da maasi var kari hakim olabilir koca copcu kimse yadirgamaz evde esitlik vardir. Senin paran benim param hesabi yapilir.
    Gonul isi herzaman ilk plandadir. Para ve aile onayi en son planda kalir. ilerde anlasamazsaniz zaten hadi sana eyvallah bana eyvallah gayet doogal karsilanir.
    Tip olayina hic girmeyelim zaten.
    Esime ben ne arkadaslik nede evlenme teklif etmisimdir.
    herseyi kendisi yapti valla billa.
    Ayni isi yapiyorduk ( restorasyon )
    zamanla beni tanidikca vurulmus bu gavur kizi.
    kendi kendine asik olmus ve bana acildi. Bakin tam tersi oluyor ben vurulsam kiza neyse diyecegim gotunde dolanayim taklalar atayim ama dedigim gibi tam tersi kiskaniyor eve cagiriyor yemege cagiriyor.
    Benim tipi gorseniz sikinize surmezsiniz oderece kendi kendime herzaman derdim lan kafada sac kalmadi bi burun var toynak gibi bu amina kodumun gavuru kendini yamamak icinmi bana vurgun ayagina yatiyor?
    yok amk oyle degil iste. Gonule bakiyor bu amini dinini siktimin gavurlari.
    Sikime inanin yarama inanmayin bileklerini bile kesti hastaneden topladim bu orospu cocugunu. Kafayi bozmus ben istemedikce. Ha deli diyecegim ama senden benden akilli amk. Seviyorum diyor buyumu yaptirdin bana diyor bende anlamadim gitti amk. Ben sevdimmi kizi yok sevmedim ama onun gibi seveni bulamayacagim icin kabul ettim. Belkide kendine tekrar zarar vermesin diye kabul ettim. Ama yemin ederim iyiki de kabul edip evlenmisim.
    Kiloduma kadar utuler hergun istedigim yemegi yapar uyurken cocuk gibi sarilarak uyur. Cebindeki kurusuna kadar onume atar.
    Abilerim kardeslerim. Bulursaniz kacirmayin gavur kizini.
    Kulturlerine aldanmayin saygi gosterin her turlu bizim turk kizlarina 10 basarlar.
    Ne diye anlattim bunlari.
    Gavur icin tip degil ona omur boyu bakacak erkek ariyorlar.

    NOT: Eksileri alayim
    +53
  • dunhillfc
    dunhillfc 06 Ocak 2015 - 07:17ulan sirf onyargili olmayayim diye gittim bu bolumu buldum izledim biraz.sizin neden asosyal abaza tipler oldugunuzu anladim amk.cikardigim sonuclar sirasiyla
    1-herife barzo malum irk demissiniz alakasi yok.
    2-tipsiz demissiniz alayiniz brad pitt olmalisiniz!!.volkan demirelin bir alt modeli iri kiyim. avrupali kizlarin,rus kizlarin sevdigi tip iste amk.
    3-kiza tatli demissiniz tek tatliligi turkceyi sonradan ogrenip bozuk konusmasi.bu sacmaliga hic anlam veremem zaten.
    4-ayrica butun bunlar kurgu,cast ajansi olsa bile gencligi bu halde umutsuzluga iten iktidarin ta AMK.
    5-arada bir gotunuzu kaldirin dunyaya bakin da iciniz yanip gitmesin boyle.ulke bokun icinde yuzuyo zaten,alin pasaportu ucun gidin.kezbanlari kezban yapan sizsiniz.
    6-bunlari yurtdisindayim diye das*aklari yaya yaya yaziyorum gencler.duaciyim sizlere hadi opuldunuz.
    +35

Tüm Yorumlar

  • Greogory
    Greogory 12 Ocak 2015 - 18:34amk barzosu ilkay
    -1
    • mrbrownstone
      mrbrownstone 07 Ocak 2015 - 14:28Tiple falan alakası yok aga. Para para para

      'Zengin olduğumuzda ,yakışılıklı olucaz'
      +2
      • royalgigolo
        royalgigolo 06 Ocak 2015 - 23:58100. alkışı benden :)
        +2
        • vergille
          vergille 06 Ocak 2015 - 23:15bir gün bu yarışmaayı izliyorum yarışmacılardan biri bana baya tanıdık geldi ama düşün düşün çıkaramadım ondan bir kaç hafta sonra bu elemanı gördüm,dedim mert geçen yarışmada bi tip vardı sana benziyordu aynı, eleman demez mi zaten o bendim diye. adam hatta yarışmayıda kazanmış altına çekmiş arabayı alırsan sana 60bine bırakırım diyordu. demem o ki gerçeklik payı da var
          • Evo2396
            Evo2396 06 Ocak 2015 - 23:10ya bizim insanimiz cidden garip bir tur. amerikada yasiyorum; kotunu indirip gotunu gosteren mal zenciler, meksikali dovmeli essek-fare karisimi tipini ziktiklerim, asyali bamyalar ne mallara vuruyor. Kadinlari para ve yarak manyagi sanan bi ezik bir toplumuz. Eger olay dogruysa, kardesimiz aksini kanitlamis. Ne kdr barzo gorunurse gorunsun, Turk erkegi en azindan temiz, oturmasini kalkmasini biliyo, ve bundanda hoslanan hatun var. Su haset picler siktirsin gitsin kim kardashianin maymunla imtihanini izlesin, osbir cekip yatsin aq.
            +3
            • furkanglrr
              furkanglrr 06 Ocak 2015 - 19:59ne tatlisi cok yapmacik gicik oldum
              -11
              • moneytalks
                moneytalks 06 Ocak 2015 - 19:09insan kendini beğenmezse ölürmüş. herkes tipim iyi bu barzoya mı bakıyo diye yorum yapmış. siz gerçek tipinizi göremezsiniz gençler ama birazda mütavazı olun malın biride ben brad pittden bile yakışıklıyım bu barzoyu mu bulmuş demiş. gerçekte bekir reyize benzediğini öğrense dünyası yıkılır amk piçi
                • profit erol
                  profit erol 06 Ocak 2015 - 19:09abartılacak bir tatlılık görmedim.
                  +6
                  • durlabi
                    durlabi 06 Ocak 2015 - 17:52beyler herzaman herkese soylerim sizede anlatayim.
                    Hollanda da yasiyorum esim de hollandalidir.
                    Hepimizin bildigi uzere bizim ulkemiz gibi degil hayat sartlari.
                    Herkes hemen hemen ayni hayat sartlari altinda yasamini surduruyor.
                    Ornek olarak
                    temizlik isciside mercedese biniyor doktoruda.
                    Polis, doktor, hemsire, politikaci memur maasi alirken bir insaat iscisi onlarin 2 kati para kazanip onlardan daha iyi bir hayat surebiliyor.
                    para bu konuda hersey olmuyor.
                    on yargilari yikiyor.
                    Yani turkiye de olsa
                    o doktor doktorla evlenmeli savci hakim avukat olmali esi.
                    o polis karisi kocasi polis olmali memur olmali oda olmadi karisi ev karisi olacak.
                    Ama burada tam tersi
                    issiz adamin da maasi var kari hakim olabilir koca copcu kimse yadirgamaz evde esitlik vardir. Senin paran benim param hesabi yapilir.
                    Gonul isi herzaman ilk plandadir. Para ve aile onayi en son planda kalir. ilerde anlasamazsaniz zaten hadi sana eyvallah bana eyvallah gayet doogal karsilanir.
                    Tip olayina hic girmeyelim zaten.
                    Esime ben ne arkadaslik nede evlenme teklif etmisimdir.
                    herseyi kendisi yapti valla billa.
                    Ayni isi yapiyorduk ( restorasyon )
                    zamanla beni tanidikca vurulmus bu gavur kizi.
                    kendi kendine asik olmus ve bana acildi. Bakin tam tersi oluyor ben vurulsam kiza neyse diyecegim gotunde dolanayim taklalar atayim ama dedigim gibi tam tersi kiskaniyor eve cagiriyor yemege cagiriyor.
                    Benim tipi gorseniz sikinize surmezsiniz oderece kendi kendime herzaman derdim lan kafada sac kalmadi bi burun var toynak gibi bu amina kodumun gavuru kendini yamamak icinmi bana vurgun ayagina yatiyor?
                    yok amk oyle degil iste. Gonule bakiyor bu amini dinini siktimin gavurlari.
                    Sikime inanin yarama inanmayin bileklerini bile kesti hastaneden topladim bu orospu cocugunu. Kafayi bozmus ben istemedikce. Ha deli diyecegim ama senden benden akilli amk. Seviyorum diyor buyumu yaptirdin bana diyor bende anlamadim gitti amk. Ben sevdimmi kizi yok sevmedim ama onun gibi seveni bulamayacagim icin kabul ettim. Belkide kendine tekrar zarar vermesin diye kabul ettim. Ama yemin ederim iyiki de kabul edip evlenmisim.
                    Kiloduma kadar utuler hergun istedigim yemegi yapar uyurken cocuk gibi sarilarak uyur. Cebindeki kurusuna kadar onume atar.
                    Abilerim kardeslerim. Bulursaniz kacirmayin gavur kizini.
                    Kulturlerine aldanmayin saygi gosterin her turlu bizim turk kizlarina 10 basarlar.
                    Ne diye anlattim bunlari.
                    Gavur icin tip degil ona omur boyu bakacak erkek ariyorlar.

                    NOT: Eksileri alayim
                    +53
                    • toto schillaci
                      toto schillaci 06 Ocak 2015 - 17:44BEYLER! ablamız çok tatlı gerçekten, şu tatlılığa hanımlığa laf atılmaz piçler! hayvanlaşmayın! milli yengemizdir, laf atan orospu çocuğudur, ben dahil!!!
                      +3

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...