Hülya Koçyiğit Penguen Dansı - Yasemin'in Tatlı Aşkı (1968)

7.919 izlenme - 17 Ocak 2015
eskimooo var eskimooo var diyor ki;
Hülya Koçyiğit ve Erol Büyükburç'un başrollerini oynadığı Yasemin'in Tatlı Aşkı filminden bir sahne.

Erol abi söylüyor(sözleri garip bi şarkı) , Hülya ablada penguen dansı yapıyor bi adamla. Yalnız temas yok bu sefer. Ben bu dansı daha yeni yeni duymuştum ama demek ki bir hayli modaymış zamanında.

(Siteden bir arkadaş yorum olarak atmıştı bu dans sahnesinin linkini ona teşekkür ederim, adını hatırlayamadım)
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: hülya koçyiğit erol büyükburç penguen dansı 1968 yeşilçam imam bayıldı sonra ayıldı zart zart zart
12
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • yasmax3
    yasmax3 17 Ocak 2015 - 08:55Erol abi o zamanda malmış
    +21
  • sipidimen
    sipidimen 17 Ocak 2015 - 03:05ulan şu kadını bi' ben mi güzel bulmuyorum,
    bir de gülüşünü sikiyim
    not: videoyu izlemedim
    +7

Tüm Yorumlar

  • antepstyle
    antepstyle 17 Ocak 2015 - 23:24izlemedim bile yorumları okumak için geldim sadece
    • siksoloji
      siksoloji 17 Ocak 2015 - 16:51o hülyanın ağzındaki nedir
      +2
      • reichu
        reichu 17 Ocak 2015 - 15:30http://i.hizliresim.com/LYlqXo.jpg alın size akil hülya
        +3
        • mematiumrede
          mematiumrede 17 Ocak 2015 - 14:23erol büyükburç ve selçuk ural'ın ergen hallerini'de gördük ya tamamdır. uzaya çıkabiliriz. penguen dansı bir zamanların gangham style'mış belli oldu bu arada.
          • heheha
            heheha 17 Ocak 2015 - 13:03yani 3 ekmek 2 su 1 biftek
            • sparcoo6
              sparcoo6 17 Ocak 2015 - 11:432 ekmek 1 biftek , 2 su 1 ekmek.
              +2
              • yasmax3
                yasmax3 17 Ocak 2015 - 08:55Erol abi o zamanda malmış
                +21
                • uvural
                  uvural 17 Ocak 2015 - 06:26Cuneyt Ozdemir mi lan o ? ( gitarci )
                  • baymuamma
                    baymuamma 17 Ocak 2015 - 03:33bunun porno filmi gerçek mi yahu hatta bi kaç filmi var hüyalı geceler,kara boğa vs
                    +6
                    • sipidimen
                      sipidimen 17 Ocak 2015 - 03:05ulan şu kadını bi' ben mi güzel bulmuyorum,
                      bir de gülüşünü sikiyim
                      not: videoyu izlemedim
                      +7
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...