Kendi Halinde Adamın Cebine Torpil Atmak - Bosna Hersek

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Tır şoförü olduğunu tahmin ettiğim abimiz kendi halinde cep telefonuyla konuşurken arkadaşları çaktırmadan cebine torpil atmaktadır. Hayret bu sefer Rusya değil. Ben de şaşırdım.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: tırcı şoför torpil şaka bomba yok yok rusya değil bosna hersek
5 17 Ocak 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • indie.bindie
    indie.bindie 17 Ocak 2015 - 22:50Videoyu youtubea/liveleak a yükleyen arkadaşa sesleniyorum burdan..Hatta bosna hersek konsolosluğuna da..O ceketin arka dikişi torbil atılmadan öncede mi yırtık tı yoksa torpille mi oldu ? Şu andan itibare en büyük sorum bu
    +3

Tüm Yorumlar

  • jessejames06
    jessejames06 18 Ocak 2015 - 04:25mona lisa tablosu gibi fake olup olmadığını anlayamıyor insan.
    • indie.bindie
      indie.bindie 17 Ocak 2015 - 22:50Videoyu youtubea/liveleak a yükleyen arkadaşa sesleniyorum burdan..Hatta bosna hersek konsolosluğuna da..O ceketin arka dikişi torbil atılmadan öncede mi yırtık tı yoksa torpille mi oldu ? Şu andan itibare en büyük sorum bu
      +3
      • torontospor
        torontospor 17 Ocak 2015 - 22:34bu şakalar genelde ruslardan çıkardı ya şaşırdım.
        • hayalalem
          hayalalem 17 Ocak 2015 - 22:21tanıdığın fln mı nrdn biliyon kendi halinde olduğunu.belkide zamanında az eşek şakası yapmamıştı buda intikamıdır...
          -1
          • ortodontist
            ortodontist 17 Ocak 2015 - 22:10piçliğin dili , dini , ırkı yoktur.
            • bashake
              bashake 17 Ocak 2015 - 21:54Zamanında el atmışız oralara normaldir
              • Warrison
                Warrison 17 Ocak 2015 - 21:53Türkiye'den eşek şakası ithal etmişler herhalde.
                © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...