Sokak Röportajları - Sizce Sizin Neden Sevgiliniz Yok?

hayalalem hayalalem diyor ki;
Bir sevgili için zamanımız mı yok yoksa kaprislere mi katlanamıyoruz? Sürpriz yapmayı mı sevmiyoruz yoksa ona hediye almak için mağaza mağaza dolaşmayı mı?
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: sokak röportajları bahane sevgili kız istiyoz kız halk röportaj kriter aday
19 07 Şubat 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • santiago1907
    santiago1907 07 Şubat 2015 - 01:39asosyal ve şişmanım diyen kardeşim boşver sende güzel insansın
    +42
  • öğrenbayan
    öğrenbayan 07 Şubat 2015 - 01:41İsmail YK'nın bir sözü var:

    "Beni beğeneni ben ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez. Yoksa ben zurna mıyım he?"

    Bu durumda ilerliyorum. Vay amk İsmail YK'nın şarkılarında kendimi buluyorum durum o kadar vahim.
    +21

Tüm Yorumlar

  • yorumcu06
    yorumcu06 09 Şubat 2015 - 23:32Beyler ben de kendi hayatimdan nacizane ornek vermek isterim. Oyle bir cagda yasiyoruz ki fehat ile sirini getirsen, sirin etilerde lamborghiniden inen motor olurdu, ferhat da huqqa da zengin turbanli kiz avina cikardi.

    Para, pul, got, sutun bacaklar, diri memeler bunlar guzel seyler ama bunlar bir insani sevmenizi saglamaz gencler, olsa olsa arzulamanizi saglar hormonlarinizin yardimiyla da asik oldugunuzu sanarsiniz. Sevgi fedakarlik gerektirir, anlayis, beraberken sabaha kadar uyumayip konusabilmek demektir.

    Kendinize es secerken veya sevgili ben bu insanla mutlu olabilir miyim diye dusunun ilk. Instagramda takipci kazanmak icin bile iliski icine giriyor insanlar. Hayat cok zor ve kahpe arkadaslar, iyi insanlar cok az. Buldugunuza siki siki sarilin. Hadi eyvallah
    +2
    • ay3984867455
      ay3984867455 09 Şubat 2015 - 12:561:46 çok hoş bir kız ses tonu çok güzel
      • heheha
        heheha 09 Şubat 2015 - 02:21benimde yoktur hiç olmadıki
        +2
        • whim
          whim 08 Şubat 2015 - 23:53kendini beğenmişlerin aksine, kendine güveni olmayanlar nedense daha bi eli yüzü düzgün. şöyle bi baktınız mı diyen arkadaş falan giyimi kuşamı düzgün efendi bi çocuğa benziyor. o kadar kayma kendine kardeşim
          +4
          • mozanci
            mozanci 08 Şubat 2015 - 21:56hepsi madde bağımlısı gibi. şu an istemiyorum lazım değil filan diyolar. biz bu kafayla gidersek porno aratmada daha çook birinci çıkarız.
            • uqur140
              uqur140 08 Şubat 2015 - 18:221:38 bilmukabele karşim .s .s
              • Irkçı
                Irkçı 08 Şubat 2015 - 16:14kezban avutmak çor zor be kardeşim. denesen de olmuyor yürümüyor. karşınıza anlayışlı iyi huylu kızlar çıksın hep
                +4
                • lavezzi1
                  lavezzi1 08 Şubat 2015 - 15:210.48'deki kız, ben seni beğeniyorum. Gel bana gel...
                  • birbeneksiktim
                    birbeneksiktim 08 Şubat 2015 - 13:55Beyler gençliğe dikkat ettiniz mi? İyice bir amerikanlaşma durumu var giyim kuşam çok değişti amk. Bi 10 sene sonrasını düşününemiyorum. Nereye gidiyor bu gençlik?
                    +2
                    • nameless1912
                      nameless1912 08 Şubat 2015 - 13:461:08 eleman nasıl da masum ben kullanmıyorum dedi amk kıyamam sanki sigara sorduk :D
                      +1
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...