Sokak Röportajları - Sizi En İyi Anlatan 3 Harfli Kelime Nedir?

4.025 izlenme - 27 Şubat 2015
hayalalem hayalalem diyor ki;
Ben tam bir "aşk" insanıyım diyenlerden misiniz yoksa "saf"ım ben aşktan ne anlarım diyenlerden mi? "Cin" gibi çocuk diye mi anılıyorsunuz aile içinde yoksa sülalenin en "zor" insanı olarak mı?
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: bok kıl sokak röportajları 3 harfli kelime aşk kız sex cin saf saç maç piç bal sol zor

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • fala
    fala 27 Şubat 2015 - 18:250:30 bok diyen arkadaş bu günlük kahramanımsın
    +11
  • vtec
    vtec 27 Şubat 2015 - 18:20Sondaki teyze konuştukça yumuşadım, içim bi huzurla doldu..çok yaşa sen teyze
    +6

Tüm Yorumlar

  • lordbewithyou
    lordbewithyou 01 Mart 2015 - 01:57anasının amcıgı
    • lordbewithyou
      lordbewithyou 01 Mart 2015 - 01:56SİK
      • luisuarez
        luisuarez 28 Şubat 2015 - 05:35Yarrağımın başı
        • panteray
          panteray 28 Şubat 2015 - 03:23Sondaki yüzünden-dilinden sevgi fışkıran teyze konuşunca hipnoz oldum, yüzüm tebessüm etti bir an. Böyle insanların nesli tükenmesin.
          +1
          • sulu dam
            sulu dam 28 Şubat 2015 - 02:34RTE tabi amk. huzur kalmadı
            • westxx
              westxx 28 Şubat 2015 - 01:44göt sik dik
              +1
              • unlboss
                unlboss 28 Şubat 2015 - 01:37BMW....aşk üç harflidir...ama ben amk dolmusuna metrobüsüne biniyorum neyseki aylık akbilim var fak yu fak yuuuu
                • rady0aktif
                  rady0aktif 28 Şubat 2015 - 01:09s*k
                  • otambirbeyefendi
                    otambirbeyefendi 28 Şubat 2015 - 00:4100.25 de ki saf kızı istiyorum. niye bilmiyorum.
                    • neeemişş
                      neeemişş 28 Şubat 2015 - 00:08sondaki kadının burnu lens mi lan
                      +2

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...