Çiğ Tavuk Yemek (Japon Mutfağı İçerir)

2.241 izlenme - 01 Mayıs 2015
bortubocekci bortubocekci diyor ki;
Tokyo'da bulunan bu restoranda çiğ tavuk (sashimi) tadıyoruz. Keyifli seyirler. Çiğ at eti gelecek videoda.
Önceki bölümler için: https://ordasaatkac.wordpress.com/2015/04/29/ciddiyetsiz-mini-belgesel-alternatif-japon-mutfagi/
Hepsi ve daha fazlası için ise: https://www.facebook.com/ordasaatkac
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Çiğ tavuk Tokyo Japonya Alternatif Japon Mutfağı Wasabi

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • ustatakviyeyap
    ustatakviyeyap 01 Mayıs 2015 - 09:56ah o restoranda ben de olsaydım çiğ tavugu wasabiye bansaydım vız gelirdi herşey inan bana yeter ki tokyoya varsaydım
    +19
  • Hemanin abisi
    Hemanin abisi 01 Mayıs 2015 - 10:53Niye kamerayı sam'e verdiniz lan :(
    +6

Tüm Yorumlar

  • sincaffer
    sincaffer 03 Mayıs 2015 - 14:37Güzel güzel bence iyi işler yapıyorsunuz ağalar. Afiyet olsun...
    +1
    • baymuamma
      baymuamma 02 Mayıs 2015 - 03:02lan olum mikrop kapacaksınız beyninizde kurtlar çıkacak
      -1
      • iceman1903
        iceman1903 02 Mayıs 2015 - 00:45miğdenize sokayım :))
        • yavru.hipopotam
          yavru.hipopotam 02 Mayıs 2015 - 00:06Şu kelin kadınsı jest ve mimikleri çok sinir bozucu değil mi amk?
          -4
          • westxx
            westxx 01 Mayıs 2015 - 21:05su tokyoya bı gıtsem
            • thenefy
              thenefy 01 Mayıs 2015 - 19:15benim helva fıstıklı olabilir mi kardeş
              • onikioniki2012
                onikioniki2012 01 Mayıs 2015 - 17:46afiyet olsunn..
                +2
                • zeytinburunlu
                  zeytinburunlu 01 Mayıs 2015 - 12:53Samwell Tarly kardesimiz kameranin arkasinda bir baska keyiflenmis, gulmeler felan.
                  +2
                  • Hemanin abisi
                    Hemanin abisi 01 Mayıs 2015 - 10:53Niye kamerayı sam'e verdiniz lan :(
                    +6
                    • ustatakviyeyap
                      ustatakviyeyap 01 Mayıs 2015 - 09:56ah o restoranda ben de olsaydım çiğ tavugu wasabiye bansaydım vız gelirdi herşey inan bana yeter ki tokyoya varsaydım
                      +19

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...