Tüketmek! Tükenmek! - Nureddin Yıldız

saksa saksa diyor ki;
Nureddin Yıldız hocanın, günümüz 'gereksizce' olan tüketim çılgınlığına İslami bir yaklaşım gerçekleştirmiş. Ben şahsen memnun oldum, beğendim.
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: nureddin yıldız tüketmek tükenmek israf haram tüketim çılgınlığı
7 12 Mayıs 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • Yağmurhan
    Yağmurhan 12 Mayıs 2015 - 13:34Yemişim genelini birader, adam olmayı senin gibi yaltaklardan mı öğreneceğiz. Zaten öyle bir gayemiz olsaydı şimdi para sayma makinası ile iş yapıyorduk. Neden kattığıma gelince, balık baştan kokar, sen kamyonla para kaçırıp kendi çevrende ki piçleri zengin edersen ve elinde Kur'an gibi kutsal bir kitabı siyasete alet edip, devlet parası ile propaganda yaparsan, ve halen insanlara din tüccarlığı yapıyorsan, bırakta katayım. Ben üzerime neden alınmıyorum diye soruyorsan, ben kimseyi kandırmak için dini kullanmıyorum.
    +4
  • saksa
    saksa 12 Mayıs 2015 - 12:21@Yağmurhan, kardeş zaten adam genele sesleniyor. İlla sizi tatmin etmek için TAYYİP ERDOĞAN'mı diyecek? Az adam olun da, her boka 'Tayyibie katmalıyız.' diye düşünmeyin.
    +1

Tüm Yorumlar

  • selcukiyye
    selcukiyye 13 Mayıs 2015 - 11:54Hocadan Allahn razı olsun paylaşıp herkese izletmeliyiz.
    -1
    • saksa
      saksa 12 Mayıs 2015 - 22:09@Yağmurhan, kardeş yalan yanlış zanlarından Allah'a sığınırım. Allah içimizdekileri iyi bilir. Ben RTE'yi ve şakçı bütün yaverlerini zerre sevmem, günü gelse de hesap sorabilsek diye ip çekiyorum. Fakat bu video cidden, sadece RTE değil, genel olarak bir eleştiri tabirindedir. O nedenle söyledim. Yoksa, sen de ben de bu toprakta yaşayan hükümet konusunda ortak düşünen bir insanız ve en az senin kadar kutsal bir kitabımızın istismar edilmesine, siyasetin kirli amellerine alet edilmesine karşıyım. Anlaşabilmişizdir umarım.
      • Yağmurhan
        Yağmurhan 12 Mayıs 2015 - 13:34Yemişim genelini birader, adam olmayı senin gibi yaltaklardan mı öğreneceğiz. Zaten öyle bir gayemiz olsaydı şimdi para sayma makinası ile iş yapıyorduk. Neden kattığıma gelince, balık baştan kokar, sen kamyonla para kaçırıp kendi çevrende ki piçleri zengin edersen ve elinde Kur'an gibi kutsal bir kitabı siyasete alet edip, devlet parası ile propaganda yaparsan, ve halen insanlara din tüccarlığı yapıyorsan, bırakta katayım. Ben üzerime neden alınmıyorum diye soruyorsan, ben kimseyi kandırmak için dini kullanmıyorum.
        +4
        • saksa
          saksa 12 Mayıs 2015 - 12:21@Yağmurhan, kardeş zaten adam genele sesleniyor. İlla sizi tatmin etmek için TAYYİP ERDOĞAN'mı diyecek? Az adam olun da, her boka 'Tayyibie katmalıyız.' diye düşünmeyin.
          +1
          • cavalry32
            cavalry32 12 Mayıs 2015 - 12:04beyler izlerken efektler kör edebiliyor
            -5
            • Yağmurhan
              Yağmurhan 12 Mayıs 2015 - 11:35Bunu bize anlatma, tayyara anlat bunları.
              • mirasss
                mirasss 12 Mayıs 2015 - 11:26Para sıfırlama işi de var.
                -1
                © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...