Türk Yunan Asker Sohbeti

yazarhane yazarhane diyor ki;
Türk ve Yunan Askerinin nöbet sırasındaki konusuna fıkrayla anlatım yapan Türk abimizin dayının beyininde yanmaya sebep olan fıkrasını dinliyoruz.
Kategori: Salakça
sitene ekle
Etiketler: Türk yunan asker EU Europa Asker Mehmetçik Türk Silahli Kuvvetleri Meriç Nehir Nöbet Komik Gözcü Havacı Topçu Yüzücü
18 14 Mayıs 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • kronik hapşırık
    kronik hapşırık 14 Mayıs 2015 - 13:38beyler o değil de size de mesaj geliyor mu yok ankete katıl, yok naber ... diye. ulan erkek olmasak sikecekler aq ya. uludağ sözlüğü geçti anuna kodumun yeri.
    +34
  • efekentliturk
    efekentliturk 14 Mayıs 2015 - 21:53demek o mesajlar size de geliyo. ben de özel hissetmiştim lan kendimi bi an.
    +10

Tüm Yorumlar

  • ay3342111116
    ay3342111116 15 Mayıs 2015 - 15:23@kronik hapşırık
    Banada geldi.
    • exocettm
      exocettm 15 Mayıs 2015 - 01:02Çok komikmiş keşke ölsen.
      -3
      • efekentliturk
        efekentliturk 14 Mayıs 2015 - 21:53demek o mesajlar size de geliyo. ben de özel hissetmiştim lan kendimi bi an.
        +10
        • protestsuphi
          protestsuphi 14 Mayıs 2015 - 21:07gülmedim lan bu ne lan böyle amk
          -1
          • husoo1945
            husoo1945 14 Mayıs 2015 - 20:49esnaf fıkralarını skiyim hepsi aynı amk.
            +3
            • oguzhng
              oguzhng 14 Mayıs 2015 - 18:12lan ben de sadece bana geliyor sanıyorum. ne lan bu mesajlar kenks filan yazıyor sürekli bu ne biçim bot aq
              +4
              • Sadness
                Sadness 14 Mayıs 2015 - 18:09sürpriz sonlu
                • popoyraz
                  popoyraz 14 Mayıs 2015 - 16:53gül gül öldük
                  • 100de100kayip
                    100de100kayip 14 Mayıs 2015 - 15:43@kronik hapşırık

                    o mesajlardan geliyor valla ne yapcaz bilmiyorum
                    -1
                    • pompapompa
                      pompapompa 14 Mayıs 2015 - 14:53güldüm lan samimi esnaf ortamı seviyorum böyle abileri dayıları iyi ki varlar.
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...