Yiğit Bulut: Ben Ölmeden Cumhurbaşkanına Kimse Dokunamaz!

rxd5 rxd5 diyor ki;
Cumhurbaşkanı danışmanlarından Yiğit Bulut Aydın Doğan’ın sahibi olduğu Hürriyet Gazetesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı idamla tehdit etmesine çok sert tepki gösterdi: "2 tane ruhsatlı silahım, yüzlerce de mermim var. Ben ölmeden bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına kimse dokunamaz. Benim gibi milyonları asmadan ona kimse dokunamaz."
Kategori: Çüşşşş
sitene ekle
Etiketler: yiğit bulut derin analiz trt trt haber Ben Ölmeden Cumhurbaşkanına Kimse Dokunamaz jöle arada ki kalın ses
15 20 Mayıs 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • burak917
    burak917 20 Mayıs 2015 - 11:52la olm manyak mısınız siz ? seçilmiş biri sandıkla indirilmediği sürece sokakta indirilemezmiş. tam bir tayyip erdoğan tanımı.

    siz yaşadığınız ülkenin demokrasiyle mi yönetildiğini düşünüyorsunuz gerçekten ? demokrasinin en sağlam temellerinden biri olan güçler ayrılığı ilkesi var mı şu an ülkede ? bu ülke sapına kadar oligarşiyle yönetiliyor. cumhurbaşkanı, işleri istediği gibi gitmezse savcılara, hakimlere, ysk'ya müdahale edebiliyor. meclis bi grubun kararlarını kabul etmekten ileri gidemiyor ve muhalefetin tüm önergeleri reddediliyor. hele de sandığı gösteren kişiler seçimlere şaibe karıştırıyor.

    bir gün gelip oturduğunuz evi altınızdan alacaklar ve diyeceksiniz ki; napalım adamlar sandıkla geldiler.
    +13
  • oybabaynamk
    oybabaynamk 20 Mayıs 2015 - 11:46Lan Yiğit iş idama giderse,sen de sehpaya tekme atmak için sıraya girmezsen ne olayım :D Omurgasızın tekisin lan sen
    +11

Tüm Yorumlar

  • sahinates
    sahinates 21 Mayıs 2015 - 00:44Cahil solcular doluşun doluşun
    -8
    • akabey55
      akabey55 21 Mayıs 2015 - 00:11hadi ordan ADİ ADAM.
      +3
      • metalgear44
        metalgear44 21 Mayıs 2015 - 00:07mağdurumda mağdurum.. mağdurumda mağdurumm
        +4
        • yunusxy
          yunusxy 20 Mayıs 2015 - 23:53siz kim ulke yonetmek kim yalan dolan anlattiklari
          • gocanigogogo
            gocanigogogo 20 Mayıs 2015 - 22:32lan senin ben şerefini sikeyim orospu evladı.
            +3
            • serdarkara
              serdarkara 20 Mayıs 2015 - 21:53Ya bırakın kendize düşman yaratıp polemik yapalım, vay bize komplo, vay biz ezildik .Bırakın bu işleri artık. Bana ne tayyipten
              Bana işsizlikten bahset sosyal devletten bahset kadın erkek eşitliğinden bahset.
              Al turşusunu kurt seçilmişinle.
              +4
              • silentguard
                silentguard 20 Mayıs 2015 - 21:53Ağzın laf yapabilir, ama anlattıkların ve sen bir hiçsin.
                +2
                • agah tasci
                  agah tasci 20 Mayıs 2015 - 21:35Adam yalakalığıyla (RTE yalakalara bayılır) rüyasında göremeyeceği yerlere geldi, asıl kendi maması kesilir diye korkuyor.

                  Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, yüzünden kolpalık akıyor. Gemi battığında gemiyi ilk terkeden tiplerden olacağına yüzde yüz eminim.
                  • hashashifetosh
                    hashashifetosh 20 Mayıs 2015 - 20:25Mesele ya Emperyalistlere Köle olacaksiniz Yada Özgür.
                    +3
                    • ferdikolik64
                      ferdikolik64 20 Mayıs 2015 - 19:49sen kimsin amk
                      +5
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...