Memeye Yazılan Şarkı (Psychostick - Because Boobs)

Thurugan Thurugan diyor ki;
Sakala yazılan şarkıdan sonra karşımızda memeye yazılan şarkı! Sitenin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. iyi seyirler..
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: Psychosrick Boob Song Because Boobs Meme
7 08 Temmuz 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • berryforeva
    berryforeva 08 Temmuz 2015 - 11:22bunu buraya koyanın, kabul edeninde amına koyim.
    +14
  • yılmazzzz
    yılmazzzz 08 Temmuz 2015 - 11:22popüler içeriklerdeki yeri şimdiden hazır.
    +1

Tüm Yorumlar

  • cptmacmillan
    cptmacmillan 08 Temmuz 2015 - 17:45şimdi bilader kafamda iki soru var

    1-karıyı nerden buluyorsunuz
    2-nasıl ikna ediyorsunuz

    böyle sikik bir işe nasıl ikna ettiniz o piliçleri çok merak ediyorum.
    • oguz122
      oguz122 08 Temmuz 2015 - 15:43daha yeni iş başvurusundan geliyorum, milletin yaşadığı hayata bak.
      +1
      • buceador
        buceador 08 Temmuz 2015 - 15:37Selam Herkese. Halimenin Memeleri isimli bir eserim var Ege yoresi tarzinda.Söz muzik bana ait. Alkislarlayasiyorum üyelerinden ricam var. Gelin bu eseri birlikte seslendirelim. Enstrumanla destek vermek isteyenleri de bekleriz.Tahta kaşıkla ritm de olur. Sarkida hiç küfür yok ama imali komik cümleler var. Doğa için çal tarzinda sirayla amatörce seslendirebiliriz. 5 tane 4lük var. en az 10 kişiyle cok guzel olur. Bayan vokalleri de bekleriz.Herkes kendi yaşadığı sehirde seslendirir sonra birleştiririz. ilgilenenler su email ile iletisime gecsin lutfen: whoisthis1976@yahoo.ca
        +1
        • ehesapac1
          ehesapac1 08 Temmuz 2015 - 13:20Bağımlılık yapan online oyun onuye.com da alkışlarla yaşıyorum takımına katılmak isteyenler gelsin.

          www.onuye.com
          +1
          • 100de100kayip
            100de100kayip 08 Temmuz 2015 - 13:13Türkçe meali yok mu?
            +1
            • Thurugan
              Thurugan 08 Temmuz 2015 - 12:27Bu arada şarkı sözleri:
              Boobs should always be in my face
              So bring them over to my place
              Guys know what it's all about
              Victoria, your secret's out

              All bras do is get in the way.
              So let your puppies out to play.
              Squish them boobs all up on me.
              Hell, yeah

              Happy and bouncy and jiggly and wiggly.
              Rounded mounds, just leave me all giggly.
              A couple of supple and simple delights can.
              Bring out a smile in every straight man.
              (And some chicks, too.)

              Now I want you to reveal what you've concealed.
              Lose the bra so that I can cop a feel.
              (Mammary glands in demand)
              Glory to boobs, fleshy mountains up high
              They're so wonderful they make me want to cry.

              I wanna grab them, I wanna shake em, I wanna nom nom, because boobs.
              I wanna squeeze em, I wanna slap em, I wanna punch em, because boobs.
              Because boobs, because boobs.
              Because

              Boobidy boobidy boobs go bouncy when you dance.
              Worthy of a second glance.
              Shimmy them ladies to and fro.
              My happiness begins to grow.

              If I had a room full of boobs.
              That would be my favorite room.
              If you think your boobs just get in the way.
              You are wrong, boobs are great.

              Men with boobs I do not like.
              Put on a shirt and take a hike.
              Chicks with boobs are really cool.
              Especially when they're in a pool.

              A's B's C's are all OK.
              As long as they never go away.
              Consensual sex is alright with me.
              I really like your boobs.

              Happy and bouncy and jiggly and wiggly.
              Rounded mounds, just leave me all giggly.
              A couple of supple and simple delights can
              Bring out a smile in every straight man.
              (Unless you're an ass-guy ).

              Now I want you to reveal what you've concealed.
              Lose the bra so that I can cop a feel.
              (Mammary glands in demand)
              Thy boobs be done
              Cause they're funbags of fun.
              A golden bosom shining brightly like the sun.

              I wanna grab them, I wanna shake em, I wanna nom nom, because boobs.
              I wanna squeeze em, I wanna slap em, I wanna punch em, because boobs.
              Because boobs

              Because boobs, because, because, because.
              Boob boob boob boob boob boobity boob boob boob.
              Boob boob boob boob boob boobity boob boob boob.

              Now we all know where this song's about to go.
              Start your engines cause it's time to motorboat.

              [Motorboating the rhythm].

              Don't be a jerk, don't you dare put them away.
              If you did then I wouldn't see your boobs.

              Aww... Come on! Bring them back... Boobs...
              YEAH! THERE'S YOUR BOOBS! THERE THEY ARE! HELL YEAH!
              Boobs
              +1
              • Thurugan
                Thurugan 08 Temmuz 2015 - 12:25Ne kadar kolay lan öyle koymak? Mesela merak ettim @berryforeva neden koyuyor? İzlemek istemiyorsan tıklama kardeşim. İzleme... Neyse..
                • yılmazzzz
                  yılmazzzz 08 Temmuz 2015 - 11:24sessiz izleyin beyler ♥
                  • berryforeva
                    berryforeva 08 Temmuz 2015 - 11:22bunu buraya koyanın, kabul edeninde amına koyim.
                    +14
                    • yılmazzzz
                      yılmazzzz 08 Temmuz 2015 - 11:22popüler içeriklerdeki yeri şimdiden hazır.
                      +1
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...