Kasaptan Alınan Etin Zombiye Dönüşmesi

6.739 izlenme - 01 Temmuz 2015
keenburn keenburn diyor ki;
evet arkadaşlar olay videodaki ablanın anlattığı gibi. Sinir uçları falan diyollada ben pek inanamadım. Sonuçta çinden bahsediyoruz adamlarda herşeyin ucuzu, kalitelisizi, etinde gdo basılmışı. et kendi kendine özerk bi canlıya dönüşmüş gibi geldi bana.
Kategori: Çüşşşş
sitene ekle
Etiketler: Kasap et canlandı Cheng eve geldiğinde et canlandı garip olay ilginç olay biftek pirzola zombi et

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • CreMaToRiuM
    CreMaToRiuM 01 Temmuz 2015 - 00:59Daya arkaya kuranı, ver youtube'a.
    +12
  • sikicitr
    sikicitr 01 Temmuz 2015 - 00:48daha yeni kesilmiştir.

    şimdi bunun haber değeri mi var?
    +11

Tüm Yorumlar

  • Nevan
    Nevan 03 Temmuz 2015 - 09:57ulan hiç mi kurban bayramında yeni kesilmiş kurban eti görmediniz, neredeyse canlancak çıkacak üstümüze (abartı). olur öyle şeyler normal bunlar.
    • chaatai
      chaatai 03 Temmuz 2015 - 01:20Haber altyazısında "kımıldamak" fiili kullanmak da değişikmiş
      • onikioniki2012
        onikioniki2012 02 Temmuz 2015 - 16:35kasapta oynak müzik çalıyorsa ondandır..
        +2
        • katilcivciv
          katilcivciv 02 Temmuz 2015 - 05:46çinli olm bunlar, insan eti ile olabilir o amk
          • thedirector
            thedirector 02 Temmuz 2015 - 03:11normal.hiç kurban kesmediniz mi amk çinlileri.
            +3
            • westxx
              westxx 02 Temmuz 2015 - 00:09çindeyse normal çunku hayvanlar canlı canlı derısı yuzuluyor hayvan olmedıgı halde parcalara ayrılıyor, videodakıde buyuk ıhtımal yenı kesılmıs bır hayvan
              -1
              • area19
                area19 02 Temmuz 2015 - 00:02zombi demissin de bu bildigin taze et aq :D
                +1
                • xxdemo
                  xxdemo 01 Temmuz 2015 - 17:56Taze et vermekte haber oluyo be. Vay anasını
                  +1
                  • buvideoyayorumyapmak
                    buvideoyayorumyapmak 01 Temmuz 2015 - 17:53hiç mi kurban kesip eti eve götürmediniz aq
                    +5
                    • pulat
                      pulat 01 Temmuz 2015 - 17:49Bu normal kurban bayramında kesilmiş 2-3 saatlik etler bile kasılır bu haber mi la.


                      Ayrıca daya arkaya kur'an'ı ne lan kurban kesen müslüman bu olayı zaten bilir canlı şahidi.
                      -1

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...