Ankara'da Askerleri Vurarak Firar Eden Mahkum

6.767 izlenme - 08 Temmuz 2015
vasıfsızeleman vasıfsızeleman diyor ki;
Haberi kopyalıyorum:
Ankara Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen mahkum, 2'si asker 3 kişiyi yaraladıktan sonra firar etti. Yaralanan 3 kişi hastane tedavi altına alınırken firar eden mahkumun yakalanması için operasyon başlatıldı. Firar olayı ile ilgili hastane önünde bekleyen bir kadının poşet içindeki silahı mahkum Eyüp E.'ye verdiği ortaya çıktı.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: mahkum hastane firar sincan suçlu jandarma

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • arda60
    arda60 08 Temmuz 2015 - 11:28Görevli askerler yarağı yedi
    +21
  • ddx1
    ddx1 08 Temmuz 2015 - 11:41O çocukların askerliği bitmez. Yandılar.
    +20

Tüm Yorumlar

  • krtdm
    krtdm 04 Aralık 2015 - 01:57vatandaş güdül cezaevinden kaçtı. ben o dönemde sincan'da jandarmaydım daha sonra yakalanıp bize getirildi. kendisini bizzat görmüşlüğüm var. bunun vatandaşın kardeşi öldürülüyo, bu da intikam için firar ediyo. işin asker kısmına gelince, sadece karısıyla görüşmek için uzman'a 10 bin lira verdiği söyleniyodu en son. askerler bi şekilde yırtabilir ama uzman yarrağı yemişti en son.
    • iceman1903
      iceman1903 10 Temmuz 2015 - 22:09askerliğimi samsun merkez cezaevinde yaptım bu konulara hakimim görüntülerde askerlerin ve mahkumun rahatlığı dikkat çekici asla böyle bir rahatlık ve imkan tanınmaz mahkumlara askerlerinde böyle gevşekliğine göz yumulmaz mahkumun kimse ile temasa geçmemesi gereklidir o şekilde bir düzen sağlanır öyle kadırıma oturayım aman yoruldum biraz soluklanalım vs.. olmaz burada danııklı dövüş var sanki hiç normal değil bu görüntüler son olarak o görevde rütbeli ve askerler yarrağı yediler askerş mahkemeye sevk edilecekler kurtuluşları yok
      • hashashifetosh
        hashashifetosh 09 Temmuz 2015 - 02:40Bir askerin basina gelecek en boktan durum.
        • mican67
          mican67 09 Temmuz 2015 - 00:48cezaevi askeriysen açık gözlü olacaksın duygusal davranmayacaksın çünkü mahkumu cezaevi kurumundan alırken senetle alıp senetle geri veriyorsun mahkumun başına bişey gelirse vat haline. bitmez askerlik ama bu durumda askerin mahkuma ateş etme hakkı var
          +3
          • Emek-hirsizi-BY
            Emek-hirsizi-BY 09 Temmuz 2015 - 00:06askerın ne sucu var
            adam eğitim almaya gitti oraya
            • westxx
              westxx 08 Temmuz 2015 - 23:03bende jandarmaydım ama boyle mahkum hastaneye getırılınce pür dikkat gözümü açardım, ibneler "abı koluma gırme ben namuslu adamım etraftan tanıyan olur yapma " falan derlerdı ama dınlemezdım, dinleseydım benımde basıma bu gelırdı mutlaka
              +7
              • waften
                waften 08 Temmuz 2015 - 19:38beyler genelkurmay ile konuştum, askerlikleri bitmiyormuş. rahat olun
                +18
                • ay2292994782
                  ay2292994782 08 Temmuz 2015 - 19:08jandarmaydım sinir olduğum bir uzman çavuş vardı sırf onla yan yana gelmemek için hastane olan görevimi sabah rica edip adliye olarak değiştirdim o gün hastanede firar vermişler çocukları ağlatarak sorguladılar konuya direkt kaç para aldın felan diye giriyorlarmış hayatımda şans bir kere benden yana oldu o da o gündür uzman çavuşla tartışma nedenimde hastanedeyiz bir gün uzman bana kapıda bekle dedi bende çıktım oda dan hemen kapının önüne geçtim sonra uzman kafayı uzattı ben sana ne dedim dedi kapıda bekle dedin dedim bana ben sana iç mi dış mı dedim mi dedi :d bende biri size kapıda bekle derse içerde mi beklersiniz dedim sus dedi cevap verme dedi malın tekiydi zaten ceza evi görevlisi kıza yavşayıp sevgili olmuştu artist ya sonraları beni gördükçe şafak sıkıştırma oluyor felan diye taciz ediyordu vursam yarısı boşa gidecek çocuk bana atar yapıyordu kısa dönem 29 yaşında gidince çoluk çocukla muhatap oluyorduk en güzeli yaşında gitmek
                  +7
                  • jjjdarthvaderjjj
                    jjjdarthvaderjjj 08 Temmuz 2015 - 18:30çinçin'li imiş normal
                    • blgram
                      blgram 08 Temmuz 2015 - 16:24beyler amerikada yasiyorum. ny hapshaneinden bazi mahkumlar firar etmisti. yakalamak icin operasyon baslattilar. adamin biri oldu. biri agir yakalandi.
                      +1

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...