Bulaşıklarınıza Ön Yıkama Yapmanıza Gerek Var mı?

Atakahn Atakahn diyor ki;
Bulaşık makinesi olan evlerin en büyük sorunsalı: "Bulaşıklarınıza Ön Yıkama Yapmanıza Gerek Var Mı?" Sizce?
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: Bulaşık Ön Yıkama
3 16 Temmuz 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • yalarim
    yalarim 16 Temmuz 2015 - 15:04Evdeki bulaşık makinesi benden yaşlı. Ben saygıdan iyice temizleyip öyle koyuyorum.
    +13
  • theoangelopoulos
    theoangelopoulos 16 Temmuz 2015 - 16:33takribi 25 sene önce aldığımız bulaşık makinasının paketini daha geçen sene açtık.24 yıldır ambalajı köpüğü içinde atıl durumda duruyodu.

    şimdi bu bulaşık makinası yeni mi eski mi oluyor amk
    +4

Tüm Yorumlar

  • westxx
    westxx 17 Temmuz 2015 - 22:33ohhoooooo 25 yıldır kullanan varmıs lan
    biz daha makıneyle tanısalı 7-8 yıl oluyor vay amk fakirliğe bak
    • kaileen
      kaileen 17 Temmuz 2015 - 00:58ben hanıma diyorum o illa bir yıkıyor
      • vücudum attı
        vücudum attı 16 Temmuz 2015 - 22:22Kaç tane Türk insanına bunu anlatamadım senelerdir. Çok zeki bir milletiz çünkü?!
        • ay2478149900
          ay2478149900 16 Temmuz 2015 - 17:54reklamlarda bulaşık makinası kullanırken şu kadar su tasarruf edersiniz diyoda kimse elektrikten bahsetmiyo nedense
          • theoangelopoulos
            theoangelopoulos 16 Temmuz 2015 - 16:33takribi 25 sene önce aldığımız bulaşık makinasının paketini daha geçen sene açtık.24 yıldır ambalajı köpüğü içinde atıl durumda duruyodu.

            şimdi bu bulaşık makinası yeni mi eski mi oluyor amk
            +4
            • wtfigo
              wtfigo 16 Temmuz 2015 - 16:19nostalji istiyoruz siksikliği yapan dalyarakların her memeli video altında salya akıtma çelişkisi diyor ve susuyorum.
              +1
              • moneytalks
                moneytalks 16 Temmuz 2015 - 16:08şu buzzfeed ve onedio videolarından iğreniyorum
                +1
                • captaina7x
                  captaina7x 16 Temmuz 2015 - 15:52La önce ben yıkayacaksam sikerim öyle bulaşık makinesini
                  +1
                  • ekaydirma
                    ekaydirma 16 Temmuz 2015 - 15:48Kendim yapacaksam niye alayım zaten bulaşık makinesi ben de bunu anlamıyorum. Annem de yapıyor. Aynısı çamaşır makinesi ön yıkama modu için de geçerli. O kadar su israfı yapıyoruz ki anlatamam.
                    • frosthan
                      frosthan 16 Temmuz 2015 - 15:28Bu ne şimdi aptal değilsinya makinen yeni olsa bile büyük parçaları atarsın bi ıslar koyarsın ''gaza gelip saçma saçma Onedio'nun çevirdiği BuzzFeed atmayın buraya!
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...