Damadı Havaya Sokan Gelin (Kına Gecesi)

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Gelin kızımız muhteşem oyunuyla evinin müstakbel direğini baştan çıkartıyor. Ortadan para toplayan çocuklar, plastik sandalyede oturan akrabalar da videonun bonusu...
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: kına gecesi plastik sandalye oğuz yılmaz nalın dilber gelin damat oyun
4 18 Ekim 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • carry687
    carry687 18 Ekim 2015 - 01:55bu amk şeyi bir bana mı ters geliyor pavyon ortamı gibi değil mi beyler banane elalemin karımın oynamasını bel kalça hareketlerinden amk. millet düğün çıkışında yengede erik gibiymiş diyecek amk. yatarım yatağıma gerdekte bana oynasın amk elaleme ne saçma
    +14
  • mattech
    mattech 18 Ekim 2015 - 02:38aramaya inanmak

    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/244542/cilveli-isveli-edali-gelin-ve-damat

    onaylayan adminleri sikeyim.
    arz ederim.
    +12

Tüm Yorumlar

  • inatcileke
    inatcileke 27 Ekim 2015 - 18:31Dilber türküsüne bende oynadım.
    • Superjam35
      Superjam35 19 Ekim 2015 - 09:38cıvık afedersin beyim
      • bisket
        bisket 19 Ekim 2015 - 00:32damada bak amcik amcik haraketler
        +5
        • donsuz ama umutlu
          donsuz ama umutlu 19 Ekim 2015 - 00:13O kadar bileziği bana da taksalar ben de öyle oynarım.
          • ispanyollarxbenyollamam
            ispanyollarxbenyollamam 18 Ekim 2015 - 21:45Yenge de erik gibiymiş be
            +8
            • blacqlord
              blacqlord 18 Ekim 2015 - 19:51ne gerek mk ya
              • figopari
                figopari 18 Ekim 2015 - 19:41gavat diyen orospu çocukları siz de evde oturup 31 çekmeye edevam edinn
                beyazz akkabı nedirr be gelinn olmusmu şimdi şu oyunaa
                -5
                • elin herifi
                  elin herifi 18 Ekim 2015 - 18:5530 yaşındayım ve iddaa ediyorum kimse bana bu saçmalıkları yaptıramayacak. Amk toplum baskısı yüzünden maymun oldu nice delikanlı.
                  +1
                  • dimadima
                    dimadima 18 Ekim 2015 - 18:06Ne var ulan adamla kadının dansında ne yapmıslar amk sürtmeli dans mı etmişler twerk mü yapmışlar. Adam biraz fazla yanasmıs onun haricinde kadın gayet normal dans ediyor. Düğünlere gittiğinizde bundan çok daha çılgın dans edenleri görürsünüz. Başlığa bakınca kadın heralde damada kucak dansı yapmıs dedim. Vay sizin ben zihniyetinizi sikeyim.
                    +1
                    • cmurderf
                      cmurderf 18 Ekim 2015 - 16:28You are so gavat
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...