Deli Selim - Fasülye

lesleymateas lesleymateas diyor ki;
Şu sıralar Ata Demirer ile Deli Selim'in oğlu arasında polemik konusu olan parçanın Deli Selim yorumu. Ata hala parçanın kendisine ait olduğunu iddia ediyorsa ben de karadenizde yaşayan yeşil bir filim. O kadar yani Ata'cığım.
Kategori: Film Müzikleri
sitene ekle
Etiketler: fasülye ata demirer deli selim k90larnet eyyvah eyvah bu fasulya yedi buçuk lira
3 27 Mart 2010
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • embermoon
    embermoon 04 Eylül 2010 - 18:52Ata Demirer'in böyle bi iddada bulunmasının imkanı yok çünkülüm bi trakyalı olarak ben kendimi bildim bileli bu şarkıyı da bilirim. Sadece ben değil erkes bilir :D Trakyayı ve insanını bu kadar iyi tanıyan birinin böyle bi iddada bulunduğunu idda etmek bile abest ile iştigal etmek olur diyor saygılar sunuyorum efendim.
    +3
    • taha54
      taha54 05 Nisan 2010 - 10:09ama Ata Demirer daha iyi söylemiş gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?
      -6
      • mcoy
        mcoy 05 Nisan 2010 - 04:18bilip bilmeden konuşmayalım nedir yani altı üstü bir şarkı o benim diyo o benim diyo acaba hangisinin lan
        +1
        • lesleymateas
          lesleymateas 31 Mart 2010 - 11:28Ata Demirer'den özür diliyorum. Film müziklerinin olduğu albüme "anonim" yazmış. Ama ben neden Ata Demirel'in şarkıyı sahiplendiği hatırlıyorum. Bunadım herhalde :)
          +1
          • lesleymateas
            lesleymateas 31 Mart 2010 - 08:22Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Star Haber'de kendisinin olduğunu söylemişti sanki.
            +1
            • TheDefecT
              TheDefecT 30 Mart 2010 - 23:37ya bence çok yanlış bi başlık olmuş bu ata demirein böyle bi iddası yok hatta her çıktıgı programda kendisi şarkının eski bir şarkı oldugunu ben yorumladım sadece yeniden diyor..
              +4
              • titanic
                titanic 28 Mart 2010 - 23:55benzicek mi acaba diyordum...tumden aynı cıktı.. :)
                +2
                • lesleymateas
                  lesleymateas 28 Mart 2010 - 16:12Ayrıca şöyle bir şey de var:

                  http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=oy fasulyem yedi buçuk lira
                  -1
                  © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...