Çocuk Tacizcisine Tekme Tokat Dayak

sichdreth sichdreth diyor ki;
Nerede çekildiği belli tam olmayan (haberler istanbul dedi) görüntülerde bir şahıs, 40 yaşlarındaki bir adamı "Sübyancı pic Sen çoluk çocuğa saldırırsın. Gebertirim seni" diyerek tekme tokat dövüyor. Videoyu izleyince anlayacaksınız bu sapık şerefsizin tacizci olduğunu "Ağabey elini, ayağını öpeyim. Bir daha yapmayacağım" diye ağlayarak, af diliyor, farklı görüş olabilir ama en azından ben böyle düşünüyorum, hem dayak atıp hem videoya kaydeden adamı alkışlıyorum. Videonun sansürsüz hali yok varsada ben bulamadım. sanırım suçluluğu kesin ispatlanmadığı için sansür yapılmış.
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: sapık taciz çocuk dayak tekme tokat
2 08 Kasım 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • solayak
    solayak 08 Kasım 2015 - 19:47KAHKAHKASHKSAH nası feryat ediyor lan :D
    +8
  • lousedream
    lousedream 08 Kasım 2015 - 21:56bu elazığ da değil ben elazığlıyım direk erzurum
    +4

Tüm Yorumlar

  • şişmanrambo
    şişmanrambo 14 Nisan 2016 - 15:36Gerçekten tacizçiyse anasını avradını siktiğimin piçi, az bile yapıyorlar,
    • Çorabın teki
      Çorabın teki 09 Kasım 2015 - 09:29iyide neden yüzünü kapatırlar sapıkların,hırsızların,tecavüzcülerin?? neden?? tam tersi bu o.ç nu ifşa edeceksin. tüm Türkiye tanıyacak. eleman az yapmış bu arada. Karıncayı bile ezmeyen ben, yemin olsun ayalarını kesmezsem bu o.ç namerdim. testesteron salgılayamasın birdaha pezevenk. garanti çözüm
      • turkishlove
        turkishlove 09 Kasım 2015 - 02:26dünyada acımayacağım tek linç olayı çocuklara yapılandır... Artık dadaş mı elazığlımı kürt mü bilmem...eline sağlık vuran elemanın. keşke bi yerini sakat edip öyle salsaydı.. (mesela ben olsam aşil tendomunu keserdim yavşağın, hem ölüp kurtulmaz hem de hayatı boyunca sürünür piç)
        +3
        • carry687
          carry687 08 Kasım 2015 - 22:58ırkçılık derken türkü kürtten üstün görmek kürdü türkten üstün görmek anlamında sonra mesaj kutumu sikmeyin amk.
          +2
          • carry687
            carry687 08 Kasım 2015 - 22:55ya sizin ben amk yaa hala şivesinden adamın nereli oldugunu çıkarıyorsunuz sikiyim sizin ırkçılığınızı artık yeterin amk ortada tacizci var amk malları yeğeniniz kardeşiniz ablanızada laf atmış olabilir belki yolda o gün birde böyle düşünün.
            +2
            • sichdreth
              sichdreth 08 Kasım 2015 - 22:04@Piç RIZA adami bir okulun duvarinda yakalamis kiz ögrencileri kesiyormus
              +1
              • lousedream
                lousedream 08 Kasım 2015 - 21:56bu elazığ da değil ben elazığlıyım direk erzurum
                +4
                • Piç RIZA
                  Piç RIZA 08 Kasım 2015 - 21:51Adam ne görmüş? Bilen varsa yazsın.
                  +2
                  • sichdreth
                    sichdreth 08 Kasım 2015 - 20:40@korcagin adam erguvan şivesi konuşuyor, erzurum elazığ malatya bölgesi.
                    +3
                    • husoo1945
                      husoo1945 08 Kasım 2015 - 20:30malum ırk değil erzurum şivesi amk.
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...