Alo! Ben Vahit (Efsane Replik)

wesaire wesaire diyor ki;
Ünlü telefon şakasına konu olan replik Vala Önengüt'ün seslendirmesi ile sizlerle. Cafer Çocuk Hırsızı filminden alıntıdır.
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: ben vahit Cafer Çocuk Hırsızı yüz bin lira veriyorum replik telefon şakası
253 01 Mart 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • cmbkts
    cmbkts 01 Mart 2016 - 02:00Hügo' daki küfüre doğru ilerliyoruz. Bunu bulan onu da bulur.
    +27
  • uqur140
    uqur140 01 Mart 2016 - 01:45çok net söylüyorum; sitede 'paylaşılan en iyi 100 video' kategorisi olsa, kesinlikle bu video olur.
    +25

Tüm Yorumlar

  • casiodijitalsaat
    casiodijitalsaat 01 Mart 2016 - 23:48olayı anlamayan ilgili içeriklerden en üsttekine tıklasın
    +2
    • pelit
      pelit 01 Mart 2016 - 23:02bizim bi rahmetli cihan abi vardı .ilk yayınlandı tabi bu, biz rahmetli abime de dinlettik. zamanla telefonu acdıgımızda "alo ben vahit" derdik."Naber lan vahit"diye selamlardı rahmetli.Çok ozledim onu.nur içinde yat abim benim.
      +1
      • meshuryorumcu
        meshuryorumcu 01 Mart 2016 - 22:21film full link : https://www.youtube.com/watch?v=rGG0VHdXlk8
        +3
        • teori
          teori 01 Mart 2016 - 21:35arkadaslar olay ne anlamadım ben. 30 yasındayım ama anlamadım valla.
          +1
          • meyvesizsoda
            meyvesizsoda 01 Mart 2016 - 20:50ohaa. helal olsun kardaş.amuda kalkarak alkışlıyorum seni.ellerin dert görmesin
            • inoglu
              inoglu 01 Mart 2016 - 19:56@rexbrave1 mutlu yıllar totoş
              • vergille
                vergille 01 Mart 2016 - 19:16vay be lan daha o şakaların devamı vardı ha tek tek bulsanıza
                • anasiningozu
                  anasiningozu 01 Mart 2016 - 19:09çok iyi lan. sitenin amacına uygun 100 videosundan biri helal olsun wesaire kardeşim
                  +3
                  • silentguard
                    silentguard 01 Mart 2016 - 15:56100 bin lira para mı lan itioğlu it ben sana verim benimkini bul uhauhauahha
                    -1
                    • piizgucu
                      piizgucu 01 Mart 2016 - 15:307-8 yıl önce alkışlarla yaşıyorum sitesini yeni takip etmeye başladığım zamanları hatırlattı bana.
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...