Oz - Kareem Said'in Özgürlük Teklifini Reddetmesi (Altyazılı)

tamerlane tamerlane diyor ki;
Oz'da Ramazan dolayısıyla bir kişi affedilerek özgürlüğüne kavuşacaktır. Bu kişi Kareem Said olur ve Said özel basın konuşmasında Vali Devlin'i geçmişte yaptıklarından dolayı eleştirir ve yüzyılın ayarını verir. Kareem Said bunu yaparak özgürlüğüne kavuşamamış fakat Oz'da şöhretinin bir kez daha artmasını ve ne kadar muhterem bir insan olduğu bir kez daha kanıtlamıştır.
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: adebisi oz hbo oz kareem said oz kareem said vali devlin oz kareem said devlin oz
19 26 Nisan 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • ronananzoro
    ronananzoro 26 Nisan 2016 - 10:49müslüman toplumunda Kareem Said gibi birisi keşke çıksa gerçi çıksa da kafir diye keserler amk
    +7
  • grupindirimi
    grupindirimi 26 Nisan 2016 - 11:05muslumanligi da bu kadar objektif ve dogru anlatan bir dizi saygiyi hakediyor
    +7

Tüm Yorumlar

  • orcnd
    orcnd 29 Nisan 2016 - 00:05iyi mi oldu hapiste öldü gitti pisi pisine
    • adebisiker
      adebisiker 27 Nisan 2016 - 02:00Selamünaleyküm Brother.
      +1
      • oralaft
        oralaft 26 Nisan 2016 - 20:15olm bu vardı hatta ben bunu izleyip diziye başlamıştım ne ayaksınız siz?
        • bebebiskuvisi
          bebebiskuvisi 26 Nisan 2016 - 16:57Hipergerçekçi mi bu amk?
          -12
          • jemjem
            jemjem 26 Nisan 2016 - 15:53Lotodan çıkan parayı yiyen şerefsiz gardiyan da orada.En çok gıcık olduklarımdandı.Tendonunu kestiklerinde çok sevinmiştim.
            +2
            • şişmanrambo
              şişmanrambo 26 Nisan 2016 - 11:57Valide tam bir piç ti ha,
              • grupindirimi
                grupindirimi 26 Nisan 2016 - 11:05muslumanligi da bu kadar objektif ve dogru anlatan bir dizi saygiyi hakediyor
                +7
                • ronananzoro
                  ronananzoro 26 Nisan 2016 - 10:49müslüman toplumunda Kareem Said gibi birisi keşke çıksa gerçi çıksa da kafir diye keserler amk
                  +7
                  • mentollucuvara
                    mentollucuvara 26 Nisan 2016 - 10:10"assalamu aleyküm my brathaa..." said
                    +4
                    • thoruncekici
                      thoruncekici 26 Nisan 2016 - 07:20en sevdiğim müslümanlardan biriydi kendisi adamın tarzı vardı selamun aleyküm my bother!
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...