Kafanoz - Pulp Fiction (Ucuz Roman) İncelemesi

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Bu arkadaşları yeni keşfettim çokta beğendim.Sıkmadan güzel bir şekilde film ayrıntılarını ele almışlar.Gelecek vadettiklerini düşünüyorum.Ben de sizlerle paylaşmak istedim.Umarım bu basit video filmi daha çok sevmenize sebep olmuştur.

Youtube kanalı:
https://www.youtube.com/channel/UC4PwlTZW3JsLaJVCVVRMGvA
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: Pulp fiction Ucuz Roman İnceleme Film Sinema Sinema inceleme Türkçe İnceleme Quentin Tarantino Quentin Tarantino Quentin Tarantino Yorum Kill bill...
14 18 Mayıs 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • rudrent
    rudrent 18 Mayıs 2016 - 00:22emeğe saygı gösteriyorum fakat anlatımın sik gibi kardeş bi daha yükleme.
    +5
  • karpuzkafa777
    karpuzkafa777 18 Mayıs 2016 - 01:22neden bilmiyorum ama hayatımdaki yeri çok ayrıdır bu filmin. müzikler mi desem, diyaloglar mı, yoksa karakterler mi... her şeyiyle kusursuzdu bence. bir daha izlediğim hiçbir filmden pulp fiction'daki zevki alamadım. bana sorarsanız, tarantino abimiz bu filmdeki kalitesine en çok son çıkan hateful eight filmiyle yaklaştı. ikisi tarantino külliyatında zirveye oynar.
    +3

Tüm Yorumlar

  • waterr
    waterr 21 Mayıs 2016 - 01:37bak kardes ben bu videoyu 3 gün önce sabah mobil olarak izledim. mobil yorum yapmayı beceremedim. Bilgisayara yeni geçtim ve ilk işim buraya gelmek oldu. 3 gündür sinir küpü gibi dolaşıyorum.Ve kusura bakma şimdi suratına boşalıcam. Ulan amınakodumun çocuğu sen kimsin bu filmi eleştiriyosun ya? Konuyu anlayamadım düzenli bi ilerleyiş yok anlamsızlık var bilmem ne? Olum sen salak mısın? gerizekalı mısın sen? Her film titanic gibi mi olmak zorunda ulan amk şerefsizi. Çok sinirlendirdin beni çok. Bir daha sevdiğim bi filmi bu şekilde yorumladığını görürsem yemin ederim youtube kanalının tüm videolarının altına küfür yağdırırım sana 1 gram rahat vermem. Şimdi siktir git.
    -1
    • profesöriterol
      profesöriterol 19 Mayıs 2016 - 10:34yetersiz ve sıkıcı.
      +1
      • casiodijitalsaat
        casiodijitalsaat 19 Mayıs 2016 - 03:06tarzını sevdim.
        • tebesir
          tebesir 18 Mayıs 2016 - 19:55sinirlenmeden yazmaya calısacagım ama arkadasım flimi götünüzle izlerseniz böyle bokum gibi bi inceleme çıkar. uzun uzun yazıp bir incelemede ben yapmak istemiyorum ama sen bi daha flim incelemesi yapma kardeş. git nuri bilge ceylan flimleri izle.
          +2
          • dasakkili
            dasakkili 18 Mayıs 2016 - 17:29Tarantinoyu tarantino yapan zaten diyologlar diyologların içersinden alttan alttan başka yerlere laf sokmalar bir de tabiki müzikleri Pulp Fiction benim için vazgeçilmez şuan bile izleyesim geldi
            +1
            • otostopcu
              otostopcu 18 Mayıs 2016 - 06:55Son dönemde filmlervefilimler ekibi şımarsada bu adama beş çekerler. Anlatım çok ruhsuz.

              Filmlervefilimler: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ
              +1
              • banababade
                banababade 18 Mayıs 2016 - 03:56Güzel olmuş ben beğendim. Sokak röportajı scorp falan filan gibi boş şeyler yerine böyle çerezlik, içi dolu videoların paylaşılması taraftarıyım. Pulp Fiction'ı da zaten arkadaşın dediğin gibi senaryo için değil, hoş kısa diyaloglar ve oyunculuk için izlemek lazım..
                +1
                • karpuzkafa777
                  karpuzkafa777 18 Mayıs 2016 - 01:22neden bilmiyorum ama hayatımdaki yeri çok ayrıdır bu filmin. müzikler mi desem, diyaloglar mı, yoksa karakterler mi... her şeyiyle kusursuzdu bence. bir daha izlediğim hiçbir filmden pulp fiction'daki zevki alamadım. bana sorarsanız, tarantino abimiz bu filmdeki kalitesine en çok son çıkan hateful eight filmiyle yaklaştı. ikisi tarantino külliyatında zirveye oynar.
                  +3
                  • lndh
                    lndh 18 Mayıs 2016 - 01:14yabancıların yaptığı bu tarz vidyolarla karşılaştırıyorum da... olm biz türkiye'de yaşayan insanlar olarak aşırı yeteneksiz insanlarız lan. içerik boktan hadi onu siktiret herif kendi dilini anlaşılır şekilde konuşamıyor amkına koyim. 25 yıldır konuştuğu dili düzgün konuşamıyor adam. ülke olarak bizim internete falan girebilmemiz, yabancı film falan izleyebilmemiz bize dünya tarafından bahşedilen büyük bi lütuf gerçekten.
                    +1
                    • orkounkurabiyesi
                      orkounkurabiyesi 18 Mayıs 2016 - 01:02güzel kanal üye oldum (Eternal Sunshine of The Spotless Mind incelemesi başarılı).
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...