Daracık Odada Şarkı Söyleyen Rus Kızları

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Genelde meydan, soka gibi açık alanda şarkı söylemelerine alıştığımız folk zloto grubunun rapunzel saçlı 4 üyesi, daracık odada bir Rus türküsü söylüyorlar. Zevkle dinliyoruz.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: folk zloto rus kızları rus müziği
39 08 Haziran 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • abadayı
    abadayı 09 Haziran 2016 - 00:08hayır,beğenmeme gibi bir lüksünde yokki aq
    +24
  • jaisuss
    jaisuss 09 Haziran 2016 - 00:11daracık ile rus kelimesini aynı cümlede okuyunca bir kıpırdı oldu birden
    +22

Tüm Yorumlar

  • fidalarinmordak
    fidalarinmordak 14 Eylül 2018 - 15:14güzel şarkı
    • efemsradyo
      efemsradyo 10 Haziran 2016 - 10:30taktım kulaklığı, koydum telefonu kenara, uzandım yatağa, kapattım gözlerimi, uzattım ellerimi, açtım videyu, düşündüm bütün dertlerimi ve çektim bir off.. bu nasıl bir yorumdur sbilerq, huzur dolu..
      +2
      • dasvidania
        dasvidania 09 Haziran 2016 - 22:17Hayatım en büyük şokunu yaşıyorum beyler, heralde ilk yorumum. Yazın Antalya'da bir otelde garson olarak çalışırken Videoda en solda olan kızda orda konaklıyordu. Hayatım boyunca hiç bir kızdan etkilenmemiş aşık olmamıştın bu kevaşeyi görene kadar. Kız hem çok güzel(benim gözümde aşık adamdım beyler), hem hiç tanımıyordum, hem de Rus'tu(Millet sikme amacıyla yaklaşırken ben saf gibi bu kıza vuruldum.) Neyse mesai bitti sahildeyiz arkadaşla bunla arkadaşı geldi ben titriyorum heyecandan amk ne oluyorsa. Neyse arkadaş sayesinde gittik konuştuk muhabbet güzel eğleniyoruz arkadaş bunun yanındakini aldı gitti odaya. Biz bunla sabah 5'e kadar yıldızlar altında konuştuk, gökyüzünü seyrettik en sonda açıldım oda dediki bende sana karşı boş değilim. Ben saf gibi uçuyorum amk. Neyse uykusu geldi odasına götürdüm sözleştik yarın yine aynı saatte güya artık o benim ben de onundum salaklık buya. Neyse ertesi gün 2-3 tane baba parası yiyen lavuk geldi işte bana bira istediler pool bardayım o sıra benim kızı hiç görmedim o saate kadar merakta ediyorum işten bakamadım. Neyse bunlar muhabbet ediyor Rus sikmişler abi nasıldı süperdi falan gevşek gevşek konuşuyorlar ben de içimden sövüyom amk Berkecanları diye. Neyse amk sahile indim kumsaldaki bardakları toplayacam bi baktım benim kız bu lavuklardan birinin kucağında beynime kan sıçradı yeminle kalktım gittim yanlarına deli olmuştum amk. Bu ipnelerde bbardakalrı almaya geldiğimi zannetmiş bardakları uzatıyor tak kafayı geçirdim buna tabi olaylar büyüdü otelden atıldım otel müdürü tarafından bir ton dayak yedim, paramı alamadım. Sinirden ağlıyordum amk hoşlandığım kız tarafından oynatılmaktan, parasızlığın getirdiği acizlikten. Sen kimsin amk dedim basit bir garson arkadaşın gibi gidip sikecektin bitecekti olay amk ne aşkı salağım işte. O günden sonra her kıza köpek gibi davranıyorum beyler ben de artık "Berkecan" oldum. Artık ben de güçlüyüm artık ben de sikiyorum amk dünyasında. Burdan Alexandra'nın amk. Sevgiler seviyorum. Berkecan kardeşiniz :)
        -5
        • STUTK
          STUTK 09 Haziran 2016 - 20:11soldaki benim halleneni sikerim
          +2
          • ay1793347052
            ay1793347052 09 Haziran 2016 - 20:08en sağdaki hatundan tanıdım https://www.youtube.com/watch?v=dKfYrRKOwqA
            +2
            • royall
              royall 09 Haziran 2016 - 18:38Soldakine karımı boşarım
              +3
              • kaldıray sert
                kaldıray sert 09 Haziran 2016 - 18:10ses eğitimi almışlar. uyum mükemmel. bizimkiler müzik dersinde fülüt aldırır onuda çaldırmayı bilmezler amk. adamların eğitim sistemi bizimkini siker geçer.
                +3
                • sober
                  sober 09 Haziran 2016 - 18:10amk ne guzel vize yoktu arada gidip muze gibi izleyip geliyoduk simdi o mutlulugumuzda ortadan kalkti :(
                  +1
                  • eyyomer
                    eyyomer 09 Haziran 2016 - 17:59pek dinlemedim ama sanat budur işte hem göze hem kulağa hitap ediyor
                    +1
                    • emre2015
                      emre2015 09 Haziran 2016 - 16:43şu 4 kız turkıyeye gelse ulkenın guzellık ortalaması yukselır amk.
                      +4
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...