Fatih Terim -Türkiye'deki Tüm Matah işleri Ben Yaptım

10.178 izlenme - 20 Haziran 2016
izgago izgago diyor ki;
Yarın oynanacak Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın açıklamasında bulunan Fatih Terim "Türkiye'deki tüm matah işleri ben yaptım" dedi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Muhabirlerin dünkü antremanlarda sessiz ve asık suratlı olduğu yönündeki sorularına yanıt veren Terim, şunları söyledi.
Kategori: Spor
sitene ekle
Etiketler: fatih terim milli takım euro 2016 basın toplantısı futbol spor

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • gökay35
    gökay35 20 Haziran 2016 - 23:46biz şu iki dakikalık videoyu izlerken adam 2000 tl kazandı
    ama biz onu eleştirmeyelim aq.
    +18
  • losta
    losta 21 Haziran 2016 - 00:14şu zenginleri öldürek artık
    +18

Tüm Yorumlar

  • kirmizimuratti
    kirmizimuratti 21 Haziran 2016 - 16:02hırvatlardan 1 ispanyadan 3 üstüne koyarak yiyoruz fatik
    +1
    • torphedo1912
      torphedo1912 21 Haziran 2016 - 15:42bunca olaydan sora insan utanır şu lafı söylerken. utanmaz herif arsızlığa yüzsüzlüğe bakarmısın bütün mattah işleri ben yaptım ne demek lan adi herif. sen kimsin amk ne bok yaptın bu ülke için de herşeyi üstleniyosun kendine mal ediyosun. senin ben egonu sikeyim adam artık kendini aştı tayyip le yarışıyo en iyiyim falan demeye başladı. utanmasa türkiyeye futbolu ben öğrettim ben getirdim benden başka futbol bilen yok benden önce bokunuzla oynuyodunuz sayemde futbol gelişti falan dicek amına kodumun arsızı..
      +4
      • hartomat
        hartomat 21 Haziran 2016 - 15:08Ne yaptı lan bu? Türk popunu mu kurdu?
        • mashrapa
          mashrapa 21 Haziran 2016 - 14:1840.saniyeye getirip izleyin

          https://www.youtube.com/watch?v=PGReY0F-hgI
          +8
          • orhanskrci
            orhanskrci 21 Haziran 2016 - 13:55türkçeside yok garibimin.
            matah
            isim alay yollu Arapça metāʿ
            isim İnsan, mal, eşya vb. için küçümseme yollu bir söz
            +4
            • gorkemgorkem
              gorkemgorkem 21 Haziran 2016 - 12:42AKP'lilik herifin genlerinde var....İyi birşey oldu mu biz yaptık, kötü birşey oldu mu başkaları suçlu....
              +5
              • dmitrikaramazov
                dmitrikaramazov 21 Haziran 2016 - 11:53Fenerliyim, fatih terim şenol güneşin tırnağı olamaz. Şenol güneş bilge bi adam, bunun gibi megaloman değil. Dünya kupası üçüncülüğü senin eserin mi fatih terim? insan biraz utanır lan.
                +14
                • ay1150330365
                  ay1150330365 21 Haziran 2016 - 11:49Çok doğru demiş imPARAtor. Hagi takıma UEFA'yı kazandırır, bu da konuşur işte böyle.
                  • badoxx
                    badoxx 21 Haziran 2016 - 11:18Bir Galatasaraylı olarak senden utanıyorum aklımda hırsınla kalmak yerine şişkin egonla barınıyorsun elbette senin için bu bişi ifade etmiyordur ama çoğu Galatasaraylı aynı hissiyette olduğundan eminim
                    +5
                    • mapa08
                      mapa08 21 Haziran 2016 - 11:16malesef hiç bi zaman bi ŞENOL GÜNEŞ olamayacaksın
                      +7
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...