Atatürk Havalimanı'nı Tankların Ablukaya Alması

3.833 izlenme - 15 Temmuz 2016
nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Türkiye, 12 Eylül 1980'den yaklaşık 36 yıl sonra ilk kez darbe girişimine sahne oluyor
İstanbul Atatürk Havalimanı kapatıldı. Kapının önünde tanklar görülüyor.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: atatürk havalimanı tank darbe asker

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • larla2017
    larla2017 16 Temmuz 2016 - 00:15flash tv de yine halay var amk
    +5
  • raunk
    raunk 15 Temmuz 2016 - 23:47Bu orospu cocuguda olayın goygoyunda.Amk yıl 2016 darbe mi olurmuş
    +4

Tüm Yorumlar

  • MelankolicA
    MelankolicA 24 Temmuz 2016 - 21:52ananın amı tiyatro
    • devil22
      devil22 16 Temmuz 2016 - 09:22lan olm siz malmısınz aq nein tiyatrosundan bashediyorsunuz nerede yaşıyorsunuz lan siz?? sırça köşktemisiniz neredesizn olm nasıl bir kafa bu neler yaşadık biz bu gece farkındamısınız tiyatro!!111!1 bumudur tepki ya gerçekse t,yatro de evde sinema izler gibi izlemeye devam et bumudur yani ya gerçekse ?? bunu kendine bir sorsana yarın uyanacağın günün nasıl bir şey olacağından haberin var mı hiç darbeye uyandın mı ?? neler olacağının farkındamısın?? belli ki değilsin tiyatro!?! demek midir lan ilk refleks nasıl bir kafadır bu aklım almıyor yoksa ilk refleks ben demokrasime sahip çıkmalıyım ülkeme sahip çıkamılım mıdır ilk reflesk be kafasını siktiğimin beyinsizi. meclisi bombaladı lan adamlar meclisi izlerken de tiyatro mu dedin gerçekten ilk tepkin bu mu oldu gazi meclis Atatürkün meclisi bombalandı lan sikerim tiyatrosunu aq benim için tek gerçek bu bunu yaşadım bütün gece f16 ların götümün dibinden geçmesini izledim insanların ölmesini izledim ben benim gerçekliğim bu ve buna izin vermemek geçer ilk aklımdan tiyatroooo!1111!!1 yazmak değil. ha tiyatro mu değil mi onu değerlendirirz ama şimdi değil aq gazi meclis bombalanırken değil
      +4
      • mrtpmk
        mrtpmk 16 Temmuz 2016 - 06:21T-I-Y-A-T-R-O!
        -2
        • mehmetkarakurt
          mehmetkarakurt 16 Temmuz 2016 - 00:46Ulan Fransa yaşanana olaydan bizi mi sorumlu tutuyo aq.
          +1
          • limited
            limited 16 Temmuz 2016 - 00:18trt 1 deki kadın spiker daha önceden varmıydı beyler ? trt bütün kanalları canlı yayında
            • larla2017
              larla2017 16 Temmuz 2016 - 00:15flash tv de yine halay var amk
              +5
              • uyuyuy
                uyuyuy 16 Temmuz 2016 - 00:06bu gece çok uzun olacak.
                • tebesir
                  tebesir 16 Temmuz 2016 - 00:02hahahha bildigin tiyatro amına koyayım. yarın çıkıp ağlamaya başlayacaklar bize darbe yapıldı ühühühü diye prim yapacaklar. ulan darbe olsa ilk alınacak adam cumurbaşkanıyla başbakandır. az uyanık olun. ha bu ara başkanlık sistemimiz kutlu olsun. güle güle götümüze sokabilir.
                  +3
                  • asds
                    asds 15 Temmuz 2016 - 23:52çare darbe!
                    -3
                    • limited
                      limited 15 Temmuz 2016 - 23:51diyelimki bu kurmaca darbe girisimi ee 1 kisiyle olacak hali yok ya yuzlerce kisi var 1 i olmazsa 1 i mutlaka bugunde degilse yarin vicdana gelir öter diye nasil bu riski alsin
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...