Teyzenin Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı

3.926 izlenme - 02 Aralık 2016
exixiz exixiz diyor ki;
Bir teyzenin Oculus Rift ile imtihanı. Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Teyzenin vermiş olduğu tepkiler doğrultusunda ortaya birbirinden komik anlar ortaya çıkıyor.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Oculus Rift sanal gerçeklik gözlüğü sanal gerçeklik komik videolar
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • lykya
    lykya 02 Aralık 2016 - 12:28oculus değil bu samsung gear vr
    +11
  • eukkesh
    eukkesh 02 Aralık 2016 - 14:56oculus rift filan değil, cep telefonu takılanlardan. arada fiyat olarak uçurum var.
    +6

Tüm Yorumlar

  • bufalonungotu
    bufalonungotu 03 Aralık 2016 - 14:56hacı oculust rift demişsin ama bu google cardboard mantıklı vr.
    • eclairs34
      eclairs34 03 Aralık 2016 - 14:49arkadaşlar ben bişey sorucam belki bileniniz vardır. ben zorunlu olarak numaralı gözlük kullanan birisiyim gözlüğüm olmadan bir saniye duramıyorum baya bozuk gözlerim. neyse ben bu sanal gerçeklik aletlerinden kullanamazmıyım ? yoksa gözlük kullananlar için de bi yolu varmı bunun. 3 boyutlu sinemaya gittiğimde gözlüğümün üstüne o 3 d gözlüğünü takıp izlemeye çalışıyorum :(
      • Zenci Mahallesindeki Solaryumcu
        • senbenitekcek
          senbenitekcek 02 Aralık 2016 - 17:16Samsung gear VR bu. Bu da oculus tarafından destekleniyor lakin oculus rift'in en ucuzu 4 bin lira falanken bunu piyasada 600 700 liraya bulabilirsin
          • ufukmesken
            ufukmesken 02 Aralık 2016 - 16:24Ayy ayy diye gülmek nedir lan :d
            • lightning80
              lightning80 02 Aralık 2016 - 15:44Anal gerçeklik var bir de ama onu karıştırmak istemiyorum ilerde o da olur
              -6
              • eukkesh
                eukkesh 02 Aralık 2016 - 14:56oculus rift filan değil, cep telefonu takılanlardan. arada fiyat olarak uçurum var.
                +6
                • 1234burak
                  1234burak 02 Aralık 2016 - 14:35sanal gerçekçilik gözlüğüyle oculus rift i karıştırmamak lazım
                  • harbi mi ?
                    harbi mi ? 02 Aralık 2016 - 13:42bu cihaz bu eve nasıl girdi amk. evden pahalı
                    -4
                    • cgartiz
                      cgartiz 02 Aralık 2016 - 13:20samsung gr vr yı oculus fırması uretıyor, üzerinde oculus yazıyor Oculus rift modeli kendı gelıstırdıklerı gozluk.
                      -3
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...