Boomcu Onur İle Lahmacun Challenge Yapan Youtuber

exixiz exixiz diyor ki;
İşler Güçler dizisinden de tanıdığınız Boomcu Onur'la "LAHMACUN CHALLENGE" yapılmış. En fazla lahmacunu mideye indiren challenge'ın galibi olurken, en az lahmacunu yiyen ise bu challenge'ın kaybedeni olmuş.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Boomcu Onur Lahmacun Challenge challenge komik videolar
2 04 Mart 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • italyanverdi
    italyanverdi 04 Mart 2017 - 16:26Kufur edecekseniz elemanlara edin Boomcu Onur nereye cagirirsaniz geliyor oyle bi adam. [ispiyonla]
    +19
  • ben tekim
    ben tekim 04 Mart 2017 - 18:49ulan sizin neyinize challenge yapmak arka fonda hiç kullanılmayan sergi amaçlı dünyanın en gereksiz mobilyasıyla dantel örtü var. [ispiyonla]
    +5

Tüm Yorumlar

  • khankira
    khankira 06 Mart 2017 - 13:14derdinizi sikeyim [ispiyonla]
    +1
  • kamdavulu
    kamdavulu 06 Mart 2017 - 10:17Tam konyalı imam tipi var şu boomcuda :D [ispiyonla]
    +3
  • torontospor
    torontospor 06 Mart 2017 - 09:33Hay işinize [ispiyonla]
  • karsracist
    karsracist 05 Mart 2017 - 02:54Türk Youtuberlardan "suicide challange" bekliyorum. Yabancı youtuberlar falan hep yapmış milyon milyon izlenmişler. Bence siz de yapın.Çabuk yapın ama.Bide mümkünse hepiniz yapın. [ispiyonla]
    +1
  • cort243
    cort243 05 Mart 2017 - 00:25gece gece canım çekti lan şerefsizler. [ispiyonla]
    +1
  • The Wall
    The Wall 04 Mart 2017 - 23:22Ben de bir bok olacak sandım sıradan cıvıp yapmacık youtuber videosuymuş.Zaten meraklısı youtubedan takip ediyor ne sikime koyuyorsun bunu buraya.Şu videoların altına dislike tuşu koyun çok dislike alan banlansın amk yeter lan. [ispiyonla]
    +1
  • et dovecegi
    et dovecegi 04 Mart 2017 - 22:27keske en az yiyen kazansaymis a.q mallari. [ispiyonla]
    +1
  • sengin
    sengin 04 Mart 2017 - 22:20şimdi ben bu videoyu napim. götüme mi sokim. napim. o kadar gereksizki. [ispiyonla]
    +2
  • ben tekim
    ben tekim 04 Mart 2017 - 18:49ulan sizin neyinize challenge yapmak arka fonda hiç kullanılmayan sergi amaçlı dünyanın en gereksiz mobilyasıyla dantel örtü var. [ispiyonla]
    +5
  • zagorveciko
    zagorveciko 04 Mart 2017 - 17:39Ulan üçüde birbirinden sevimsiz la [ispiyonla]
    -2
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...