Yedi Bela Hüsnü - Odada Bile Kalırsın (Restorasyonlu)

tommyverceddi tommyverceddi diyor ki;
Hüsnü Abimizin köpekle yan yana otururken konuşmasının yanlış anlaşılması ve devamını izliyoruz.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: yedi bela hüsnü
23 06 Mart 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • kombocahill
    kombocahill 06 Mart 2017 - 13:39Ne var lan ben de küçükken köy bizim inek vardı ben ona derdimi anlatmıştım güzel oluyor anlamaıyor belki ama dinliyor seni.
    +2
    • fatiko
      fatiko 06 Mart 2017 - 12:57benim kedinin dili olsa da konuşsa. geçim sıkıntısından, geleceğe dair ümitsizliğe, siyasetten aşk acısına benden dinlemediği dert kalmadı yavrunun. dert babası oldu çıktı.
      +2
      • polatmehmed
        polatmehmed 06 Mart 2017 - 12:46ulan kadinin atesi basina vurmus, kopekle iki laf etttirmedi namussuz :))) hahhhahh
        +5
        • almaguer1
          almaguer1 06 Mart 2017 - 11:11- sen benle böyle konuşmassan ben karasevdadan verem olurum hüsniye - arkadaş sende verem olacak surat yok - benden iyi mi bileceksin bak suratım sapsarı - senin suratın hastalıktan sarı değil, üsümüssün ondan sarı - ulan sen doktor musun, eğer bu kızla aram bozulursa senin yüzünden olacak, ben de seni fıtık ameliyatı yaparım fıtığını da sana yediririm..
          +3
          • taharet_muslugu
            taharet_muslugu 06 Mart 2017 - 09:34'İstanbul Belediyesi' tey, tey...
            • onr01
              onr01 06 Mart 2017 - 08:30ulan hakketten karı ne yaygara kopardı bee
              +2
              • manyetik1
                manyetik1 06 Mart 2017 - 03:03ülekmizin özeti
                • wtfamk
                  wtfamk 06 Mart 2017 - 00:55yalnızlık çok zor beyler. benzer konuları ben de muhabbet kuşumla yaptım. bazen derdinden kimse anlamayınca en iyi dostun hayvanlar oluveriyor yalan değil.
                  +20
                  © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...