Histerik Youtuber - Deniz Bağdaş

7.049 izlenme - 30 Nisan 2017
bir ben eksiktim. bir ben eksiktim. diyor ki;
Eleştiriye açığım ama önce eleştiriye bakarım eleştiri mi diye sonra kanala bakarım onaylı mı diye..

www.kamusalmizah.com
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: deniz bağdaş kamusal mizah özgür turhan parodi kamusal mizah espri komik türk youtuberlar youtuber histerik youtuber anti fan kötü yorum yorumla...
20
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • chorichori
    chorichori 30 Nisan 2017 - 15:50beyler parodi bu parodi. yani bu tür youtubırlarla taşak geçiyo
    +21
  • volfied
    volfied 30 Nisan 2017 - 17:06sabah akşam meme yüklene yüklene parodiden anlamayan üyelere kaldı site
    +16

Tüm Yorumlar

  • orcnd
    orcnd 03 Mayıs 2017 - 09:18stres çarkı fırlatmalı slime videosunu bekliorum sözü verildi
    • baymuamma
      baymuamma 02 Mayıs 2017 - 02:14niye bağrıyon amk
      -1
      • Doukanz
        Doukanz 01 Mayıs 2017 - 17:5901:07'de südyen gözüküyo hafiften oraya odaklanın moruq
        -4
        • TAXGUN
          TAXGUN 01 Mayıs 2017 - 14:04özgür reisde az gavat deil
          • tankutum ve asiyem
            tankutum ve asiyem 01 Mayıs 2017 - 10:51youtube'u bu sitede tiye almak da ne bileyim akıllıca mı sizce?
            +1
            • durbidinle
              durbidinle 01 Mayıs 2017 - 10:13Bu video parodi ama daha durun, daha bunlar iyi günlerimiz. Okullardaki çocuklara bir bakın şöyle göz ucuyla. Harika(!) bir internet nesli geliyor.
              +7
              • assentlife
                assentlife 01 Mayıs 2017 - 09:52amk salağı izlemeden nasıl anlayacağız beğenip beğenmediğimizi izledik baktık yarak gibi olmuş bunu da sana ileteceğiz tabi sen yapıyorsun diye her video güzel mi olacak amına çaktığımın karısı
                -6
                • drafter
                  drafter 01 Mayıs 2017 - 09:43meme yok galiba boşuna açtım
                  +2
                  • pantul
                    pantul 01 Mayıs 2017 - 04:54kız dhkpcli ye benziyo. ayrıca severek izliyoruz deniz & özgür. kamusal mizah iyidir. az komiğini yapsanız gene gülecez
                    +6
                    • wtfamk
                      wtfamk 01 Mayıs 2017 - 01:27Onların ben mk Deniz, yeterki memelerine birşey olmasın
                      +2
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...