Audioslave - Show Me How to Live(2002) r.i.p. Chris Cornell

punc punc diyor ki;
Dün (18.05.2017) ölen chris cornell anısına, grubun 2002 yılında çıkarmış olduğu ''like a stone'' adlı albümün yamulmuyorsam ikinci klibi bu şarkıya çekilmişti, o zmanlar ergen olan ben dream tv'den izlerdim bu klibi bolca, sizinle paylaşmak istedim.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: chriss cornel like a stone rock show me how to live
10 20 Mayıs 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • postmoderno
    postmoderno 20 Mayıs 2017 - 18:47her ne kadar soundgarden zamanlari efsane olsa da , ben en cok Audioslave zamanlarini sevdim Chris'in..hakikaten muazzam bir sesti,cok ta iyi bir insandi..uzun zaman sonra ilk defa bir muzisyenin olumune bu kadar uzuluyorum..keske hayatina son vermeseydin be..geride bize cok guzel sarkilar biraktin ama bizi de buruk,uzgun biraktin..umarim bu dunyada bulamadigin huzuru oteki tarafta bulursun..
    • lordofdrinks
      lordofdrinks 20 Mayıs 2017 - 18:07cidden çok üzüldüm, bu şarkı ve nice güzel şarkı ile boktan geçen zamanlarımda bana (ve nicelerine) moral veren eşsiz seslerden biriydi, chris abi mekanın cennet olsun.
      +4
      • funkysoul
        funkysoul 20 Mayıs 2017 - 15:43Black Hole Sun'ın klibini ilk seyrettiğimde Dünyam değişmişti. Bence çok erken öldü müzik için yapacağı daha çok şey vardı.
        +5
        • hairway2steven
          hairway2steven 20 Mayıs 2017 - 15:20Bu adam öldüğünden beri hiç tadım yok son birkaç gündür. Diceksiniz başka derdin mi yok aq ülkesinde ama işte öyle olmuyor. Bu adamın müzikleri ile yıllardır güç aldım hayat enerjisi topladım. Müzikseverler anlar neyi kastettiğimi. Sanki yakın bir arkadaşımı, aileden birini kaybetmiş gibi kalbim ağırlaşıyor şarkılarını dinledikçe..
          +9
          • bokumolamazsiniz
            bokumolamazsiniz 20 Mayıs 2017 - 14:57kurt ve layne'nin yanına uğurladık elimizde kalan eddie
            +5
            • volfied
              volfied 20 Mayıs 2017 - 14:50Adminler 20'sinde yüklemişler...
              +4
              © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...