Alphaville - Big In Japan

9.249 izlenme - 13 Ocak 2009
Hasan_mezarci Hasan_mezarci diyor ki;
80'li yılların araba radyolarında bolca kulağımızın pasını silen şarkıdır.O yıllarda genç çocuk olan herkesin dura dura anormal dans yaptığı kesindir.birbirimizi kandırmayalım.Ayrıca ekrem bora,türkan şoray ve nuri alço'nun oynadığı bir filmde disko'da çaldığını duymuştum.Guano Apes coverıda vardır gayet dinlenilebilirdir.Alkışlarlayaşıyorum nostaljiyi yenileyen site.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: big in japan big in japan alphaville 80s fm radyo disko arabesk geisha guano apes
51

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • mesut bahtiyar
    mesut bahtiyar 13 Ocak 2009 - 17:07big in japan uyuşturucu ortamlarında 'altın vuruş' un bir alt klasmanı olarak kullanılırmış. yani 'big in japan' geçilirse ölünür.
    +12
  • patateskroket
    patateskroket 20 Ocak 2009 - 20:13big in japan demek, aynen denildiği gibi; japonyada büyük demek. deyimin çıkışı japonların her türlü yabancı sanatçıya olan yoğun ilgisiyle alakalı. hiçbir yerde büyük olamayanlar bile japonyada büyük olabiliyor. bi nevi küçümseme anlamı var.
    +11

Tüm Yorumlar

  • ay72120570
    ay72120570 29 Nisan 2013 - 18:57Güzel parça
    +2
    • Yigitbey
      Yigitbey 27 Mart 2011 - 13:48spor salonlarının vazgeçilmez şarkısı
      +4
      • asparagas
        asparagas 10 Ocak 2011 - 01:4596 yazında Alphaville konser için İzmir'e gelmişti, benim çalıştığım otelde kalmışlardı. Bütün gün havuzun kenarıda bira içip maymun gibi olduktan sonra otelin bulaşıkçısı dahil olmak üzere herkese bilet dağıtmışlardı, Otel yönetimi yalakalık olsun diye günde 5000000 kere Big in Japan çalıyordu, zaten şarkıdan gına gelmişti, ama solistin otelin en gudubet karısına asılması ve götürmesi, Alphaville ile ilgili tüm maddi manevi ilişkilerimi kesmeme vesile olmuştu. Zaten konserde tam bir fiyaskoydu. (Gidenler söyledi)
        +3
        • terax
          terax 15 Eylül 2010 - 12:25winter's cityside
          crystal bits of snowflakes all around my head and in the wind
          i had no illusions
          that i'd ever find a glimps of summer's heatwaves in your eyes
          you did what you did to me, now it's history i see
          here's my comeback on the road again
          things will happen while they can
          i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan

          when your big in japan, tonight
          big in japan, be tight, big in japan where the eastern sea's so blue
          big in japan, alright, pay, then i'll sleep by your side
          things are easy when you're big in japan, when you're big in japan

          neon on my naked skin
          passing silhouettes of strange illuminated mannequins
          shall i stay here at the zoo
          or shall i go and change my point of view for other ugly scenes
          you did what you did to me, now it's history i see...
          things will happen while they can
          i will wait here for my man tonight, it's easy when you're big in japan
          +3
          • nutcracker
            nutcracker 01 Ağustos 2010 - 12:01bu parçanın sözlerini bulup yayınlayan arkadaşı rakıya boğarım.
            • ufukcingay
              ufukcingay 19 Şubat 2009 - 16:50Bayılırım bu parçaya o zamanın parası ile çok iyi bir verip alphaville in özel extension versionlarının bulunduğu plağı almanyadan getirtmiştim hala durur o plak arşivimde :)
              +1
              • zerkalo
                zerkalo 09 Şubat 2009 - 22:26Solist abimizin de tipi sanki; Devran Çağlar'dan Freddy Mercury'ye evrim aşamasındaki bir noktada gibi..
                Fakat süper şarkıdır ona da bi lafımız elbette olamaz.
                O dönem plakçılara hazırlatılan "yabancı karışık" kasetlerinin olmazsa olmazıdır.
                +10
                • soraya
                  soraya 04 Şubat 2009 - 15:161999'un son günlerinde milenyumun en iyi şarkısı listesinde vardı bu da sanırım. bence o listenin birincisi imagine'den daha güzeldir, benim nazarımda birinci big in japan'dır, aslandır, kaplandır.
                  +10
                  • patateskroket
                    patateskroket 20 Ocak 2009 - 20:13big in japan demek, aynen denildiği gibi; japonyada büyük demek. deyimin çıkışı japonların her türlü yabancı sanatçıya olan yoğun ilgisiyle alakalı. hiçbir yerde büyük olamayanlar bile japonyada büyük olabiliyor. bi nevi küçümseme anlamı var.
                    +11
                    • yettimgari
                      yettimgari 14 Ocak 2009 - 01:10big in japan, bad trip gibi birşey ancak asıl anlamı "sanki çok önemli birşey" manasında bir küçümsemedir.
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...