Dünyanın En Büyük Atom Nükleer Tost Yapımı

2.429 izlenme - 10 Temmuz 2017
recepbey recepbey diyor ki;
Youtube'de sülale boyu video çeken ayşe yıldız tv bu sefer nükleer mega dev tost yapmaya karar verdi. İzliyoruz...
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: mega dev nükleer tost ayşe yıldız

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • drbabo
    drbabo 10 Temmuz 2017 - 01:08lan yine mi yüklemeye basladınız amk çomarlarını
    +12
  • mitmirti
    mitmirti 10 Temmuz 2017 - 10:45Bu kötüne kaktüs sokan has anadolu çomarı dayı değil mi? Amk sülalecek youtube olmak da nedir arkadaş. Eniğinden cücüğüne mercimekten küçüğüne çok pis söverdim ama yat, kalk o aradaki herşeyden bi haber saf ve temiz down sendromlu kardeşimize dua et.
    +7

Tüm Yorumlar

  • metebyr
    metebyr 15 Temmuz 2017 - 14:20adeta koca bir bazlama tost
    • hairway2steven
      hairway2steven 10 Temmuz 2017 - 21:57koca insanların konuşmalarına bak leş leş
      +1
      • alexdehset
        alexdehset 10 Temmuz 2017 - 21:18şu videodaki tek güzel şey kırmızı tişörtlü kardeşim gerisini çöpe at
        +2
        • kavunlunaturmort
          kavunlunaturmort 10 Temmuz 2017 - 20:07Bu herşeyin başı olan adama bi çare bulun artık arkadaş. Bence diğer herkesi bu herif zorluyor. Tarım ve köy işlerine mi şikayet edelim napalım bilemedim
          +1
          • kingfu
            kingfu 10 Temmuz 2017 - 18:15epic x gates mi diyor o çomar
            • enfazlaonalti
              enfazlaonalti 10 Temmuz 2017 - 17:10acıktım. ben bir tost yapayım.
              • durchbane
                durchbane 10 Temmuz 2017 - 15:25tamam karar versin de biz niye izliyoruz amk
                +1
                • akıkapasitörü
                  akıkapasitörü 10 Temmuz 2017 - 14:06videodaki tek şey down sendromlu kardeşimizin mutluluğu, gerisi bir boka benzemiyor beyler
                  +3
                  • bulentkorkmaz
                    bulentkorkmaz 10 Temmuz 2017 - 12:26şu videoyu siteye yükleyene mi kızmalı, kabul edene mi?
                    +1
                    • sonturk
                      sonturk 10 Temmuz 2017 - 12:13amk tostu mu o şimdi, tostu amacından çıkarttınız yapacağınız işi sikeyim.

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...