Heey Ajdar Come to

3.956 izlenme - 16 Ağustos 2017
limlim limlim diyor ki;
Son günlerde popüler olan come to videodalarına bir yenisi daha eklendi. Diğerleri kadar ibret alınmalık bir video. Ajdar'ın mükemmel ingilizcesi ile Ajdarlı come to lu künefeci reklamı.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: come to beşiktaş ajdar come to ajdar beşiktaş ajdar çikita ajdar hakemspor

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • narsists
    narsists 16 Ağustos 2017 - 00:54Oh my gart ne amk.
    +27
  • Superjam35
    Superjam35 16 Ağustos 2017 - 12:30ingilizce böyle zulüm görmedi a.k
    +11

Tüm Yorumlar

  • zlatan24
    zlatan24 17 Ağustos 2017 - 01:35bu reklam için bi dürüm ayran almış
    +6
    • edebi
      edebi 16 Ağustos 2017 - 22:32Oh my guard derken yani kapıdaki güvenlikten söz ediyor.
      +7
      • serdarkara
        serdarkara 16 Ağustos 2017 - 19:01Valla korktum.
        Ajdar çok bi heveslendi.
        Kaygılıyım.
        • hatasızcool
          hatasızcool 16 Ağustos 2017 - 15:29Aman gart ım
          +2
          • milleracs
            milleracs 16 Ağustos 2017 - 15:01Bu kadar mi beyinsizsiniz? hic bilemedin ac google translatei ne soylemek istiyorsan yaz cevirsin basa cikamadin mi vardir muhakkak bir ingilizce bilen arkadasin sor amk bu kadar mi zor...
            • tash
              tash 16 Ağustos 2017 - 14:03kunefesi muhtesemdir o mekanin ama bir daha gidersem siksinler beni..
              • şişmanrambo
                şişmanrambo 16 Ağustos 2017 - 13:48Sol tarafta konuşan hıyorto, burak steak house sahibi değilmi,
                +3
                • Superjam35
                  Superjam35 16 Ağustos 2017 - 12:30ingilizce böyle zulüm görmedi a.k
                  +11
                  • ahmethakan
                    ahmethakan 16 Ağustos 2017 - 12:26bugün de başkasının adına utandık çok şükür
                    -1
                    • profesöriterol
                      profesöriterol 16 Ağustos 2017 - 09:25Amk 2 şırdan yiyecem diye ingilice nin ağzına sıçtı.
                      +1
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...