Yaşlı Kadına Hediye Edilen Bir Scooter ve Sonrası

2.432 izlenme - 20 Ekim 2017
rind rind diyor ki;
fake mi değil mi bilmem de beni etkiledi. sitede aradım bulamadım varsa da kusura bakmayın amk bi arama motoru yapamayanlar utansın
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: scooter hediye yaşlı
11

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • beyourself
    beyourself 20 Ekim 2017 - 05:41amerikanin flash tv si aq
    +17
  • simeranyali
    simeranyali 20 Ekim 2017 - 08:18sorry broo! xD çok eğlenceli olmuş valla. ben güldüm..
    +13

Tüm Yorumlar

  • eusta
    eusta 25 Ekim 2017 - 16:20kim yapmissa bravooo
    • tatamurat
      tatamurat 21 Ekim 2017 - 10:41aaöövvv nööooovv..
      • murderbydeath
        murderbydeath 20 Ekim 2017 - 19:04Ulan bi dakkada 40 farklı duygu yaşattınız amk.
        +1
        • DarkWader
          DarkWader 20 Ekim 2017 - 17:10komiklikler şakalar, youtube dan gelsin paralar
          +2
          • dedekorktuk
            dedekorktuk 20 Ekim 2017 - 15:33drama ile başladı komedi ile devam etti korku ile bitti amk kafam cok karıştı
            • bebebiskuvisi
              bebebiskuvisi 20 Ekim 2017 - 11:33@beyourself İngiliz komedisi.
              +1
              • simeranyali
                simeranyali 20 Ekim 2017 - 08:18sorry broo! xD çok eğlenceli olmuş valla. ben güldüm..
                +13
                • naxcivan
                  naxcivan 20 Ekim 2017 - 08:14niye lann. komik iste ))
                  +8
                  • beyourself
                    beyourself 20 Ekim 2017 - 05:41amerikanin flash tv si aq
                    +17
                    • savhey
                      savhey 20 Ekim 2017 - 04:52sen nasil ruh hastasi beyinsiz bir mahluksun amk fake mi degilmi bilemedim demis suna. etkilemis bide vaaay amk
                      +6

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...