Kareem Said'in, Vali Devlin'e Ayarı

cuideliy cuideliy diyor ki;
Selamun aleyküm my brother, efsane Oz dizisinden efsane bir sahne ile sizleri başbaşa bırakıyorum, iyi seyirler.
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: kareem said oz müslümanlar oz çeteleri
2 10 Aralık 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • akıkapasitörü
    akıkapasitörü 10 Aralık 2017 - 16:43Malcolm X in bir yansımasıydı dizide.ç
    +6
  • erding08
    erding08 10 Aralık 2017 - 17:06bu dizi tarzına yakın güzel bir dizi yapılmadı hala daha
    +4

Tüm Yorumlar

  • kaliteliyorum
    kaliteliyorum 11 Aralık 2017 - 11:57Amerika gibi cennete yaşayıp müslümanlık propagandası yapmak samimi değilsiniz siktirin gidin
    -1
    • lavezzi1
      lavezzi1 10 Aralık 2017 - 22:40Allahuakbar!
      -1
      • losta
        losta 10 Aralık 2017 - 19:54keşke hiç izlemeseydim bu diziyi şimdi 3 günde bitirirdim mk
        +3
        • benimadimcemil
          benimadimcemil 10 Aralık 2017 - 19:49Sene 2001 sanirim. Ankarada ogrenciyim. Bok gibi hayatimiz. Aile parasi ile yasiyorum. Iki ev arkadasim var liseden arkadas. Yine liselerinden iki kizla bulusmaya gittiler. Ben evde kaldim pic gibi. Antika otesi anteni bozuk siyah beyaz bi televizyonumuz var. Bir ust kattakilerin VCD playerini cekiyor bir de cine5'i. TRT cekmiyor yani o kadar bozuk televizyon. Derken cine5'te bi film yeni baslamis. Izliyorum ama her 5 dk da bi kalbimin ritmi artiyor. Meger OZ iki bolum ardi sira veriliyormus ilk bolumler oldugundan. Film sandim ben. Sonuna dogru arkadaslar geldi. Tam geldikleri anda OZ yeni bolum haftaya dedi. Ben bir bagirdim oha film degilmis lan diziymis super diye. Neyse bizimkiler sok oldu nedir falan. Deli dizi kacirdiniz dedim. Kararlastirdik haftaya izliycez birlikte. Bunlar izledi falan. Sonra bi bok anlamadilar sikildik dediler biraktilar. Dedim ben sizin olmayan beyninizi sikeyim. Simdi mi ? Hic bir iletisimim yok sigir envanterleri ile. Beyin turnusoludur bu dizi benim icin. Bunu begenmeyenin beyni yoktur bildigin.
          +2
          • benimadimcemil
            benimadimcemil 10 Aralık 2017 - 19:44@kalamarsosu defol git bu siteden.
            +1
            • nstm
              nstm 10 Aralık 2017 - 17:46askere gitmeden önce izleyin
              +2
              • baymuamma
                baymuamma 10 Aralık 2017 - 17:29o brother oz u izlemişsin hayırlı olsun da biz 15 sene önce izlemiştik zaten
                -1
                • akıkapasitörü
                  akıkapasitörü 10 Aralık 2017 - 17:11@goodoldday seni sikerim, paranı da vermem
                  +4
                  • erding08
                    erding08 10 Aralık 2017 - 17:06bu dizi tarzına yakın güzel bir dizi yapılmadı hala daha
                    +4
                    • gba20
                      gba20 10 Aralık 2017 - 17:00Bu sahneyi ilk gördüğümde içimin yağları erimişti.
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...