Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'a Benzeyen Adam!!

5.138 izlenme - 15 Mart 2018
kadirbaykal kadirbaykal diyor ki;
Edirne’de yaşayan bir vatandaş, Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'a benzerliğiyle dikkatleri üzerine topladı. Edirne'de yaşayan 26 yaşındaki Recep Dural, arkasında on binlerce mağdur bırakarak kayıplara karışan Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'a benzerliği yüzünden rahatsızlık duyduğunu söyledi
Kategori: Medya
sitene ekle
Etiketler: edirne mehmet aydın çiftlik bank
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • jeanrenoo
    jeanrenoo 16 Mart 2018 - 16:08abi bu benzetme işinde bende sıkıntı var sanırım. millet aynısı ikizi dediği kimse zerre benzemiyor ya ben körüm ya da millet mal
    • matkab
      matkab 16 Mart 2018 - 01:59karanlıkta benziyor gerçekten beyler.
      +1
      • young64
        young64 15 Mart 2018 - 21:10türkçesi iyi ama kendini düzgün ifade edebiliyor
        -4
        • rattlesnake
          rattlesnake 15 Mart 2018 - 20:43bütün dombilileri mehmet diye kandırmayın.
          +3
          • kemalkılıcdaroglu
            kemalkılıcdaroglu 15 Mart 2018 - 19:31Bence tüm kilolular bir noktadan sonra birbirine benzemeye başlıyorlar.Acilen zayıflamak lazım.
            +1
            • washington dost
              washington dost 15 Mart 2018 - 17:57Anlamadım şimdi O muymuş yani?
              +3
              • hakkıbulut
                +19
                • sikhame
                  sikhame 15 Mart 2018 - 17:41bu rumeli tv de program yapan eleman değil mi yauvv??
                  • ben.
                    ben. 15 Mart 2018 - 17:38Başladık yine benzetmelere ulan ya seviyorum bu ülkeyi
                    • yumusakadam
                      yumusakadam 15 Mart 2018 - 17:35Yanakları çok tatlı değil mi ya böyle burnu içine göme göme öpmelik.
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...