Yarışmacıyı Kandırıp Dudağından Öpen Katy Perry (Ölümsüzlük)

izgago izgago diyor ki;
American Idol yarışma programında juri üyesi olan Katy Perry yarışmacılardan birini beni yanaklarımdan öp diye kandırmış ve yarışmacının dudağından öpmüş efendim.
Kategori: Televizyon
sitene ekle
Etiketler: katy perry amrican idol yarışma ünlüler magazin canlı yayın
3 22 Mart 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • circuscharlie
    circuscharlie 22 Mart 2018 - 16:18katty pery i gördüm
    ateş çıktı doksana
    karı resmen diyor
    gelip bana soksana

    bir an oldu gördüğüm
    sikim oldu kör düğüm
    ne nazlı yarsın sen
    oy amına gömdüğüm

    katty pery katty pery
    dedim ona gel beri
    inek gibi meme var
    siktiğimin dilberi

    kattylerin pery si
    sikim onun delisi
    öğrencim olsa sikerim
    takdir eder velisi

    katty i görmüş dedeler
    adam haklı dediler
    cin çıksa lambadan
    sikim başka ne diler ?

    yazdıkça azıyorum
    katty i görsem koşardım
    tek elle yazıyorum
    oyhş sanırım boşaldım

    kilodunda dantel olayım
    sen iste entel olayım
    girip kukunun içine
    bir ömür kaybolayım.
    +20
  • akıkapasitörü
    akıkapasitörü 23 Mart 2018 - 01:4116 yaşındayken Taş gibi ispanyol bir karı öpmüştü beni. Nerede mi? Sivas'ın kangal ilçesinde. 3-4 gün çevirmenlik yaptım koruması da vardı. Resmen dağda sikecekti beni ama ben sağ elime ihanet edemedim. Kadının çok hoşuna gitti, dokunmadıkça ellemedikçe elini fermuarıma atınca ayağa kaltım. Hastalıktan korktum ama o günün sonunda o ıslak öpücük için 10-11 pare 31 atışı yaptım. Ne enayiymişim amk millet amı londrada, pariste bulamıyor, ben Allah'ın sivasında ayağıma kadar gelmişken bu fırsatı elimle ittim amk. Anadolu'nun yağız delikanlısının tadına bakmak istemiş, sevaptır diyemedim, hay sikeyim 15 yıl geçti hala buna yanarım.
    +18

Tüm Yorumlar

  • azimleSicanAdam
    azimleSicanAdam 28 Mart 2018 - 09:22çadır düzeltme operasyonu 01:55 el cepte, biz de geçtik o yollardan.
    • infex
      infex 23 Mart 2018 - 21:59@circuscharlie bu şiiri nasıl yazdın merak ediyorum
      +2
      • casaerotica
        casaerotica 23 Mart 2018 - 13:31yok lan ağlamıyorum hayır.
        +1
        • moneytalks
          moneytalks 23 Mart 2018 - 02:43amk bu tiple nasıl hiç öpüşmemiş
          +1
          • akıkapasitörü
            akıkapasitörü 23 Mart 2018 - 01:4116 yaşındayken Taş gibi ispanyol bir karı öpmüştü beni. Nerede mi? Sivas'ın kangal ilçesinde. 3-4 gün çevirmenlik yaptım koruması da vardı. Resmen dağda sikecekti beni ama ben sağ elime ihanet edemedim. Kadının çok hoşuna gitti, dokunmadıkça ellemedikçe elini fermuarıma atınca ayağa kaltım. Hastalıktan korktum ama o günün sonunda o ıslak öpücük için 10-11 pare 31 atışı yaptım. Ne enayiymişim amk millet amı londrada, pariste bulamıyor, ben Allah'ın sivasında ayağıma kadar gelmişken bu fırsatı elimle ittim amk. Anadolu'nun yağız delikanlısının tadına bakmak istemiş, sevaptır diyemedim, hay sikeyim 15 yıl geçti hala buna yanarım.
            +18
            • westxx
              westxx 22 Mart 2018 - 23:45lan niye kaçıyorsun pezevenk
              diyerek tam küfür edicektim...

              çocuk yakısıklı her gece birine çakabilir...
              bizim gibi tipsiz mi amk
              +1
              • snr322
                snr322 22 Mart 2018 - 21:29Eleman nano-saniyeler içerisinde kendisini geri çekti yalnız. Biz bir posta atmıştık bile. Batılılar çok garip.
                +8
                • alejandrososa
                  alejandrososa 22 Mart 2018 - 21:06Amına koyayım, bunu bir erkek, kadın yarışmacıya yapsa yer yerinden oynar; ama kadın erkeğe yapınca hooo haaa hahahah oluyor. SİKERLER BÖYLE DUYARI, SİKERLER BÖYLE DÜNYAYI AMK
                  -1
                  • berkecankiraz
                    berkecankiraz 22 Mart 2018 - 20:08reytingler kötüyse demekki.
                    +1
                    • kazmatik
                      kazmatik 22 Mart 2018 - 19:42vay lan harbi düşündüm beni de hiçbir kız öpmedi aahahhahahahhaha amk :(
                      +13
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...