Nusret'in Personeline Spor Yaptırması

exixiz exixiz diyor ki;
Yaptığı paylaşımlarla gündem olan Nusret Gökçe, son paylaşımında personeline spor yaptırdığını takipçileriyle paylaşmış.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Nusret Gökçe Nusret Sosyal Medya Fenomenleri komik komik videolar
1 02 Nisan 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • kaytmaz
    kaytmaz 03 Nisan 2018 - 00:57vuuu seri eksici piç dönmüş
    +12
  • suley2610
    suley2610 03 Nisan 2018 - 01:54@seksmania kız kız kafayı bozma moruk bu kadar. Hayatta kızdan önemli çok şey var.
    +9

Tüm Yorumlar

  • interaktifhakan
    interaktifhakan 04 Nisan 2018 - 00:18@seksmania kız sana vermedi, kızı hayal edip edip 31 çekiosun, sonra gelip burada duyar kasıyorsun amk :D:D
    +1
    • razielvsj
      razielvsj 03 Nisan 2018 - 22:36videoya eksi veremediğim için hıncımı sizden çıkarıyom k.bakmayın
      • raunk
        raunk 03 Nisan 2018 - 19:48seksmania
        Dediğini bende yaşadım yakın bir yerde çalışan bir kız vardı bunun takipçi sayısı 900 falan disco bodrumlarda falan fotoları vardı. geçen bir bakayım dedim takipçi sayısı 200 civarı sonra zaten manitasıyla foto koymuş.Bir kız intagram hesabından belli eder kendini.
        • hector-07
          hector-07 03 Nisan 2018 - 19:12@seksmania olum o bişey mi ben bildiğin escort un hesabının nişan fotoları ile değiştiğini gördüm. bildiğin fiyat yazıp göğüslerinin resmini atan kız nişanlısıyla fotolarını koymuştu. :D
          +2
          • reytinghamdi
            • tutskikoyamayim
              tutskikoyamayim 03 Nisan 2018 - 15:51@seksmania Sikemedin Dimi Dert Oldu
              +5
              • satyriasis
                satyriasis 03 Nisan 2018 - 11:58@seksmania derdini sikeyim kanka. kafanı böyle şeylere takıp durma. amına koyim kızının da erkeğinin de. işine bak kardeşim
                +5
                • kudbettin
                  kudbettin 03 Nisan 2018 - 10:37türkiye'de bir kızla evlenirsem temiz bir kız olmasını isterim ben. neden? çünkü bana vermiyorlar aq, gidiyorlar piçlere siktiriyorlar sonra gelip benim gibi temiz bir insan ile mi evlenecekler? yok öyle dünya. bana erkek muamelesi gösterseler bakire olmamaları umrumda olmazdı gerçekten. durum böyle olunca ben de böyle düşünüyorum.
                  +2
                  • cuideliy
                    cuideliy 03 Nisan 2018 - 09:28@seksmania maddi durumum iyi değil o yüzden otomatiik olarak böyle tehlikelere açık değilim zaten
                    +9
                    • suley2610
                      suley2610 03 Nisan 2018 - 01:54@seksmania kız kız kafayı bozma moruk bu kadar. Hayatta kızdan önemli çok şey var.
                      +9
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...