Giydiği Kıyafetle Spor Salonu Kapattıran Kadın

nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Suudi Arabistan'da bir spor salonu, tanıtım için çekilen reklam filmindeki kadının tayt giymesi üzerine kapatıldı.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: spor salonu kadın Suudi Arabistan haber reklam filmi
2 25 Nisan 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • index.php
    index.php 25 Nisan 2018 - 11:53köpeklere gökkuşağının o güzel renklerini anlatmaya çalışmayın arkadaşlar çünki köpekler renk körüdür anlayamazlar. yobazlara medeniyetten bahsetmeyin arkadaşlar ellerinde olan bişey değil anlayamazlar.
    +18
  • themb
    themb 25 Nisan 2018 - 17:05@seksmania’yı doğrular nitelikte ben de bi anımı anlatayım bağcılar kabataş tramvayını bilen bilir orda bi arapla karşı karşıya oturmuştuk bir gün karı hafiften kesiyodu ben farkettim sonra harbi harbi kesiyo ilkten kız tribine girdim bi kaç gözlerimi kaçırdım sonra sikerim dedim ben de bildiğin karıya bakmaya başladım:) sonra yan tarafta da koridor tarafında karşılıklı iki yaşlı dayı oturuyor muhabbet filan ediyolardı karşılıklı biz bakışmaya devam sonra göz kesmeden bakışıyoruz filan bu karı aldı eline telefonunu bişeyler yazmaya başladı bi baktım bana çevirdi numarası yazıyor cam tarafina yapistirmis bi sekilde sonra ben de aldım elime benim teli yazdım noyu aradım o sırada çapa durağına filan gelmiştik sonrasında bu yandaki dayılar uyandı bizim karşılıklı konuştuğumuzu muhabbeti kestiler bize bakıolar:) sonra ben kapıya yöneldim aksaray durağına gelmeden kapının ordayım karı oturuyo bana bakıo kaş göz yaptım geldi bu da indik aksaray durağında, karı hemen koluma yapıştı koluma giriyo filan yarım yamalak türkçe konuşuyo sen çok şükran filan bişeler diyodu neyse sultanahmette ablalarıyla buluşmaya gidiomuş gitmem lazım dedi ara beni öyle ayrıldık orda telime de arap diye kaydettim telefonunu asgaja neyse aradim ertesi gün bu kari bana dediki ben evliyim kocam libyada calisiyo suan iste bakirkoy carouselde önce bulusalim sonra otel filan ben evli oldugunu ogrenince geri vites tabi aramadim bi daha bu da boyle bi animdir dostlar ister inanın ister inanmayın evli iki tane baska kadinla da birlikte olsam olurdum ama olmadim bi çeşit bu benim kirmizi cizgim bunu da yaparsam kendime saygim kalmazdı neyse işin özü kendinize saygınızı kaybetmeyin ve bu amk arapları harbi çok sikişken:)
    +8

Tüm Yorumlar

  • dgnonr
    dgnonr 27 Nisan 2018 - 16:50araplar yok olabilir mi?
    +1
    • avnokta
      avnokta 25 Nisan 2018 - 23:42Geçende darbe olmamış mıydı burda?
      +1
      • osurtanboga
        osurtanboga 25 Nisan 2018 - 23:36O çarşafların altına ne mia khalifa lar varda bizim haberimizi yok
        +6
        • oxygenedokuz
          oxygenedokuz 25 Nisan 2018 - 21:48iç şarabı s.k arabı..
          +3
          • erh1980
            erh1980 25 Nisan 2018 - 21:231) olay Suudi Arabistan'ın "Riyad" şehrinde geçiyor.

            2) sesini duyduğunuz ama kendisini görmediğiniz karının adı "Halima Boland" imiş. Sunuculuk yapıyormuş.

            3) tayt giyen hatunun adı da "Rana Al Shammaai" imiş.
            +3
            • oldurbeniantuan
              oldurbeniantuan 25 Nisan 2018 - 18:26arap karılarında efsane vücut var ama şu burun hepsinde mi büyük olur arkadaş. karadeniz burnu bir, arap karılar iki.
              -1
              • themb
                themb 25 Nisan 2018 - 17:05@seksmania’yı doğrular nitelikte ben de bi anımı anlatayım bağcılar kabataş tramvayını bilen bilir orda bi arapla karşı karşıya oturmuştuk bir gün karı hafiften kesiyodu ben farkettim sonra harbi harbi kesiyo ilkten kız tribine girdim bi kaç gözlerimi kaçırdım sonra sikerim dedim ben de bildiğin karıya bakmaya başladım:) sonra yan tarafta da koridor tarafında karşılıklı iki yaşlı dayı oturuyor muhabbet filan ediyolardı karşılıklı biz bakışmaya devam sonra göz kesmeden bakışıyoruz filan bu karı aldı eline telefonunu bişeyler yazmaya başladı bi baktım bana çevirdi numarası yazıyor cam tarafina yapistirmis bi sekilde sonra ben de aldım elime benim teli yazdım noyu aradım o sırada çapa durağına filan gelmiştik sonrasında bu yandaki dayılar uyandı bizim karşılıklı konuştuğumuzu muhabbeti kestiler bize bakıolar:) sonra ben kapıya yöneldim aksaray durağına gelmeden kapının ordayım karı oturuyo bana bakıo kaş göz yaptım geldi bu da indik aksaray durağında, karı hemen koluma yapıştı koluma giriyo filan yarım yamalak türkçe konuşuyo sen çok şükran filan bişeler diyodu neyse sultanahmette ablalarıyla buluşmaya gidiomuş gitmem lazım dedi ara beni öyle ayrıldık orda telime de arap diye kaydettim telefonunu asgaja neyse aradim ertesi gün bu kari bana dediki ben evliyim kocam libyada calisiyo suan iste bakirkoy carouselde önce bulusalim sonra otel filan ben evli oldugunu ogrenince geri vites tabi aramadim bi daha bu da boyle bi animdir dostlar ister inanın ister inanmayın evli iki tane baska kadinla da birlikte olsam olurdum ama olmadim bi çeşit bu benim kirmizi cizgim bunu da yaparsam kendime saygim kalmazdı neyse işin özü kendinize saygınızı kaybetmeyin ve bu amk arapları harbi çok sikişken:)
                +8
                • trekonur
                  trekonur 25 Nisan 2018 - 16:54Ne var bunda? Şalvar mı giyseydi.
                  • jacobs
                    jacobs 25 Nisan 2018 - 13:23Samsung e250 ile çekmişler.
                    +7
                    • benimadimcemil
                      benimadimcemil 25 Nisan 2018 - 13:13hep boyle sporcu kondisyonlu bi hatun hayal etmisimdir.
                      +4
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...